Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Belfast

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Belfast

Af en by, der bogstaveligt talt hedder “sandbankernes udmunding,” har Belfast nogle fantastiske seværdigheder at byde på.

Hovedstaden i Nordirland har længe været et af centrene for regionens linned industri, men skibsbygningsindustrien i denne by har længe været lige så berømt. Harland & Wolff, for eksempel, var arkitekterne bag den ulyksalige Titanic. Med roller i unionistisk bevægelser, protester mod forskelsbehandling og som leder i den industrielle revolution, betragtes denne by ofte som arbejderklassens by, men den er også en bastion for videregående uddannelse og kunst.

Problemerne er for længst forbi for Belfast

I næsten to årtier, var gaderne i denne by oversvømmede af vold, og den spildte ofte over til andre lande i regionen. Problemernes kerne var en forskel i politik, etnicitet, og sekterisme. Denne periode sluttede i 1998, og selv om der er lejlighedsvis sammenstød, er der også sket stor udvikling i det årti plus, der er gået siden. Et af de bedste steder at se denne udvikling er i byens parker og haver.

Belfast er enestående, da det har et mikroklima, der tilskynder havebrug til at blomstre. Victorian Botanic Gardens er blot et konkret eksempel på dette. Drivhuset er fantastisk i sig selv, men de farverige blomster, der nænsomt vedligeholdes, er også fantastiske i sig selv. Haverne, som ligger lige i hjertet af byen, er bare en del af Belfast engagement i sin egen arv.

Der er faktisk over 40 offentlige parker inden for byens grænser. En af de bedste er Sir Thomas og Lady Dixon Park, som er næsten 130 hektarer i størrelse. Der er skove, formelle rosenhaver, enge og en veludviklet Japanske Have på stedet. Der er også en legeplads til børnene og en kaffebar, hvor du kan tilfredsstille eventuelle behov, du måtte have.

Hvad med en fadøl og lidt historie?

Der er ikke mange steder i verden i dag, hvor du kan nyde en fadøl, mens du udforsker et historisk monument, men Belfast giver dig denne mulighed! Tag dig lidt tid til at nyde atmosfæren på Crown Liquor Saloon. Det er en stor oplevelse, der bare er helt ubeskrivelig.

Hvis du gerne vil have en ide om den naturskønhed, Belfast har at byde på, og du ønsker at komme væk fra turiststederne, så tag op ad Cave Hill. Du kan ikke overse den, som den rejser sig over den nordlige del af byen, og du får en fantastisk udsigt over Belfast Lough deroppe fra.

Hvis du går på opdagelse en hel masse, vil du ofte få oparbejdet en stor appetit, så sørg for at tage dig tid til at besøge Barking Dog. Denne restaurerede gård er hjemsted for en frisk menu, der tilbyder en smag af rustikke fødevarer med et moderne islæt. Deres helt egen burger er prisen værd, og sørg for at bede om at få ekstra peberrodssovs og karamelliserede løg føjet til din burger. Du vil ikke fortryde det.

Seværdigheder i Belfast

Belfast Castle

Belfast Castle ligger 120 meter over havets overflade og herfra er der en betagende og panoramaudsigt over byen, bugten og de omkringliggende områder. Lær mere om slottets og byens historie i Cave Hill Visitor Center på slotsområdet.

Ulster Museum

Ulster Museum har omfattende og fascinerende udstillinger med arkæologi, etnografi, kunst, historie og naturvidenskab. Udstillingerne skildrer historie, kultur, kunstneriske, videnskabelige og industrielle resultater: kort sagt historien om det irske folk gennem historien frem til i dag.

Belfast Cathedral

Fantastisk hiberno-romansk arkitektur, Belfast katedral er et besøg værd, og det spændende, interaktive St. Patrick Center fortæller historien om Irlands skytshelgen.

Sir Thomas and Lady Dixon Park

Sir Thomas and Lady Dixon Park og City of Belfast International Rose Garden i den sydlige udkant af Belfast har en international rosenudstilling samt haver, vandrestier, en legeplads og der er ofte arrangeret musik.

Rejser til Belfast, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Belfast og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Belfast Tourist Information

Visit Belfast Welcome Centre
9 Donegall Square North
BT1 5GB Belfast

T: +44 28 9024 6609

www: Website Link

Northern Ireland Tourism Organisation

Discovernorthernireland

T: +44 28 9023 1221

www: Website Link

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Belfast
light intensity drizzle rain
15.9 ° C
15.9 °
14.7 °
94 %
5.7kmh
100 %
tirs
15 °
ons
14 °
tors
15 °
fre
13 °
lør
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Belfast
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Belfast #iBelfast #VisitBelfast #NorthernIreland #VisitNorthernIreland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her