Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bayreuth

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bayreuth

En af de mest kulturelt udtryksfulde museer i verden ligger i Bayreuth. Det er Richard Wagner Museum på Wahnfried House, og dette var familiens hjem. Det blev omdannet til museum i 1976, og den nationale fond, der bærer Wagners navn, baserer sine aktiviteter ud af dette hus den dag i dag. Der er en enorm vægt på musik, og Festival Hall, som bruges til den årlige festival, vil kun opføre værker af Wagner på sin scene.

Det er ikke kun det indre, der trækker besøgende til museet. Udendørsområderne er fantastisk anlagt og holdes i perfekt stand. På en klar, varm forårsdag, er en slentretur omkring plænen i stilheden med blot en blid brise, der roder dig i håret, noget, du aldrig vil glemme. Planlæg at tage tidligt af sted, hvis du ønsker at være der nogenlunde alene, for museet fylder op i løbet af dagen.

Jean Paul Museum må du ikke overse, hvis du er i Bayreuth og gerne vil lære Wagner lidt bedre at kende. Dette museum har til huse i hans datters hjem, og det indeholder en række portrætter og andre billedmaterialer. Der er også udstillinger med de første udgaver af hans arbejde.

Et af de mest oversete museer i Bayreuth er imidlertid Franz Liszt Museet. Du vil høre hans musik spiller, når du træder ind i bygningen, og der er over 300 udstillede genstande fra hans personlige samlinger. Der er en række informationstavler i dette hjem, hvor Liszt døde, og en række buster og andre små statuer, der fuldender overraskende sjov oplevelse.

Bayreuths udendørsområder vil røre din sjæl

Hvis du har en smuk dag til rådighed, er et besøg i Hermitagen altid et godt valg. Du finder den i byens centrum, og der er omfattende skovområder i komplekset med snoede stier og engelske anlagte haver at udforske – meget usædvanligt for det 18. århundrede i en barokhave.

Hvis du befinder dig i byens centrum, er et besøg i hofhaven i det Nye Palads også en spændende mulighed for at nyde dagen udendørs. I den sydlige kant af byen ligger den botaniske have, og glem heller ikke Miedel-haven. De er måske ikke så store som Hermitagen, men hver af dem fortjener et besøg i deres egen ret.

Den ældste overlevende kirkegård i Bayreuth er Stadtfriedhof, og du vil finde en række kendte navne på gravstene. Tag en spadseretur en eftermiddag og nyd freden og roen i de minder, der er kommet og gået.

Lej en cykel og nyd Bayreuth med stil!

Hele vejen rundt i Bayreuth er der et netværk af cykelstier, der er forsynet med god skiltning. Startende fra byens centrum, er der nogle områder, hvor man tilskynder folk til at pendle på cykel og der er også mange turistruter, man kan nyde. Den vigtigste rute har over 600 kilometer af stier, man kan udforske, og hvis du ønsker at besøge en ny del af byen, kan du tage din cykel på det offentlige transportsystem gratis.

Mens du ser dig om i byen på cykel, skal du sørge for at bemærke de mange historiske bygninger, der rejser sig omkring dig. Det Nye Palads er et vidunderligt sted at besøge, hvis du befinder dig i byens centrum, mens Spital Kirke og Sejrstårnet er perfekte steder at tage billeder. Birken Slot fortjener en dags besøg, og hvis du får en stille, kølig dag, er en cykel tur gennem Hermitagen heller ikke en dårlig idé.

Bayreuth byder på mange spændende muligheder for at komme udenfor og se dig om. Den vil underholde dig med sit fokus på musik og vil røre dig med sin kærlighed til kulturel udforskning. Med spænding rundt om hvert hjørne og chancen for at opleve noget nyt, må du heller ikke glemme chancen for at få en autentisk bayersk øl at geare ned med efter en hård dags udforskning!

Rejser til Bayreuth, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bayreuth og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bayreuth Tourist Information

Opernstrasse 22
95444 Bayreuth

T: +49 0921 885 88
F: +49 0921 885 55

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bayreuth
overcast clouds
20.8 ° C
22.2 °
18.5 °
86 %
5.4kmh
100 %
fre
21 °
lør
21 °
søn
25 °
man
26 °
tirs
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Bayreuth

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Bayreuth.

Markgräfliches Opernhaus – Operaen i Bayreuth

Den 30/6 kom endnu et bygningsværk i Tyskland på UNESCO listen over verdens kulturarv.

Denne gang er det operahuset i Bayreuth der er havnet på listen, det er en barok bygning opført i 1750. Operaen hedder retteligt Markgräfliches Opernhaus og regnes for at være Europas bedst bevarede barokke teaterbygning. Operahuset blev planlagt opført af grevinde Wilhemine og bag opførelsen stod bygherren Guiseepe Galli Bibiena fra Bologne.

Haus Wahnfried

Det var i dette hus Wagner levede i 1874, i dag er huset indrettet til et Wagner museum.

Sanspareil

Dette er en stenhave fra 1700 tallet anlagt på foranledning af Prinsesse Wilhemina.

Louisenburg

Her fører en sti igennem et fantastisk spændende landskab bestående af kæmpe granitblokke, der er fantastisk udsigt flere steder langs ruten.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bayreuth #iBayreuth #VisitBayreuth #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bayreuth
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her