Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bavaro

Dominikanske Republik

#Dominican Republic Rejser til Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik forveksles ofte med Dominica, som er en særskilt ø nation. Dette land deler øen Hispaniola med Haiti...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bavaro

Gør dig klar til at forkæle dig selv maksimalt i Bavaro. Beliggende på den østlige bred af Den Dominikanske Republik, kan dette område prale af enestående udsigt over havet, uberørte hvide sandstrande og smukke solskin. Mærk den varme brise i det Caribiske Hav, mens du spadserer langs himmelhøje palmer og smukke strandhytter. Bedst af alt er, at du vil være omgivet af stil på de mange resorts med alt inklusive, der prikker ved stranden.

Bavaro er et fantastisk lille område til lokale retter såvel som afprøvede amerikanske favoritter. Hop over til Mamma Luisa, hvor du kan prøve nogle lækre italienske skaldyr og vin eller prøve nogle dejlige dominikanske favoritter på Restaurante El Delfine. Populært blandt lokalbefolkningen serverer dette sted nogle gode kødretter ledsaget af masser af ris og bønner. Der er også et par gode caféer i nærheden, hvor du kan få en hurtig frokost og sidde på terrassen og nyde udsigten.

Hvis du er på udkig efter en pause fra feriestedets liv og kløe for at blive aktiv, skal du gå over til centrum af byen, hvor du kan tage en katamarankrydstogt til den nærliggende Saona-ø. Føler du dig lidt mere eventyrlystne? Svøm derefter sammen med stingrays og delfiner ved et af landets største koralrev. Der er også masser af ting at lave på land. Zip gennem landskabet på et klitbuggyeventyr, hop på en mega lastbilsafari, eller tag en zip-line gennem skoven for at nyde en himmelhøj udsigt! Tag også børnene med, når du tager en dagstur til de underjordiske tunneler i Fun Fun Cave, hvor du kan tilbringe dagen med at udforske og blive venlig med de dyr, der deler øen med dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bavaro Tourist Information

Caseta Informacion Ministerio De Turismo
Calle Emiliano Tejera 101
Santo Domingo 10212

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Dominikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Dominican Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #DominicanRepublic #visitDominicanRepublic #iDominicanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bavaro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DominicanRepublic #Bavaro #iBavaro #visitBavaro #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her