Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Baunatal

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Baunatal

Baunatal er en by i det centrale Tyskland som blev grundlagt i 1966 takket være de mange jobmuligheder som Volkswagen på det tidspunkt tilbød. På trods af sin unge alder er der dog stadig meget at udforske i byen udover fabrikker og fodboldstadioner. Herunder kan du finde nogle idéer til hvad du ellers kan indarbejde i din rejseplan.

Følg økostien for at udforske byens historie.

I Baunatal kan du finde den 4.7 kilometer lange øko-sti som fremviser byens højdepunkter på en unik måde. Turen går fra midtbyen til den ældre bydel og der vil være masser af muligheder for at tage fantastiske fotos og møde nogle af de lokale på vejen.

Slap af i Aqua Park.

Baunatals Aqua Park er åben hver dag, selv i ferierne, og byder på mange muligheder for at slappe af på din egen måde. Du kan gøre alt fra at tage en tur i whirlpool, klatre en klippevæg, eller dykke. Der er både børneområder, madområder, og en udestue at nyde i parken.

Lej en cykel og nyd stierne.

Hvis du er interesseret i en cykeltur kan du downloade et kort over alle Baunatals cykelstier og planlægge en tur før du overhovedet ankommer i byen. Hvis du foretrækker en nordisk gåtur er der også stier hvor dette er muligt. Derudover er bindingsværksmuseerne du vil finde langs stierne også besøget værd da de byder på en alternativ by oplevelse.

Baunatal byder ikke just på den samme historiske charme som andre tyske landsbyer gør, men byens relative ungdom giver den nogle unikke fordele. Planlæg din ferie i dag – det vil med garanti være en fantastisk oplevelse.

Rejser til Baunatal, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Baunatal og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Baunatal Tourist Information

Marktplatz 14
34225 Baunatal

T: +49 0561 4992210
F: +49 0561 4992180

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Baunatal
scattered clouds
14.3 ° C
15.2 °
13.9 °
59 %
1.6kmh
27 %
man
27 °
tirs
28 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Baunatal
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Baunatal #iBaunatal #VisitBaunatal #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation