Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bastia

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bastia

Bastia ligger på øen Korsika. Den er en af ​​øens største byer, og fungerer som dens vigtigste havn. Den er berømt for sine vine, men dette er ikke den eneste grund til at planlægge et besøg til denne smukke region! Bastia ligger et sted, hvor man kan se Italien i det fjerne, når sigtbarheden er god. Den ligger mellem havet og øens vigtigste bjerg.

Mange kommer for at nyde vandet eller vinen, men vi har samlet et par ekstra forslag sammen, som du kan overveje, hvis du er på vej ud til Korsika eller et længere besøg i Bastia. Lad os tage et kig!

Museet for korsikansk etnografi er fascinerende!

Dette museum, som ligger i det slot, der tidligere husede de genuesiske guvernører, behandler alt, hvad der er korsikansk, på en meget unik måde. Det dækker et stort udvalg af emner, hvilket betyder, at du virkelig får en smagsprøve på den lokale kultur. Kunst, geologi, flora og fauna, historie og endda øernes traditioner for folkemusik fremvises alle i en række interessante udstillinger.

Når du er færdig med din tur til dette museum, anbefaler vi at standse for forfriskninger på LN Mattei. Mange af retterne er lavet af kastanjemel, der er blevet lokalt malet, og det lokale køkken præsenteres for dig på en meget gourmet måde. Højdepunktet er figen-duftende salt, som du kan drysse på næsten alt! Snup en pose Myrtle peanuts, og tag dig måske et hvil over en brandy, så vil du sandsynligvis finde dette sted lige så uimodståeligt, som vi gjorde!

Hvis fisk og skaldyr er mere din stil, kan du ikke gå helt forkert med det, de byder på, på Chez Huguette. Det er mere ovre i de finere spisesteder, men har eksisteret siden 1969, så du ved, at de gør tingene ordentligt! Du skal bestille languster, der er fanget lokalt, hvis du vælger at spise her.

Nyd lidt tid på Place St-Nicolas

Mellem havnen og færgehavnen og lige langs strandpromenaden kan du finde Place St-Nicolas. Hvis du genkender navnet, vil du forstå denne lokale anerkendelse af søfartserhvervets arv, som har været en del af Korsika gennem århundreder. Med flere cafeer på rad og række langs den vestlige terrasse, vil du finde masser af skyggetræer til at beskytte dig, ligesom sømændenes skytshelgen beskytter dem mod de brusende bølger.

Du må heller ikke glemme at tage ned til den gamle havn, som du ikke må gå glip af, med de fantastiske pastelfarver, der glimter i eftermiddagssolen. For et godt billede, skal du gå op ad vindeltrappen mod Jardin Romieu for at få den fulde udsigt over havnefronten. Det er den perfekte måde at starte eller slutte din dag på!

Bastia er et utroligt eksempel på, hvad Korsika går ud på. Hvis du planlægger et besøg til denne franske ø, så sørg for at inkludere disse ideer med dine egne, så din ferie kan blive så fantastisk som muligt!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bastia Tourist Information

Office du Tourisme Bastia
Parking St Nicolas
20200 Bastia

T: +33 4 95 54 20 40

www: website link

Office du Tourisme Ajaccio

3 Boulevard du Roi Jérôme
20181 Ajaccio

T: +33 4 95 51 53 03

Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Bastia
few clouds
26.5 ° C
27.9 °
26.3 °
56 %
2.6kmh
20 %
fre
26 °
lør
29 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bastia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bastia #iBastia #VisitBastia #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her