Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Basseterre

Saint Kitts - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Saint Kitts og Nevis

#Saint Kitts and Nevis Rejser til Saint Kitts og Nevis Dette land, der består af to øer, hører til de Vestindiske øer og er den mindste...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Basseterre

Basseterre er som hovedstad i Saint Kitts og Nevis og er et populært krydstogtmål og en af ​​de travleste havne i hele Leeward Islands-kæden. Dette har hjulpet byen med at kunne udvikle et godt udvalg af butikker og spisemuligheder langs flere af de primære gader. Det er også en af ​​de ældste byer i det østlige Caribien, grundlagt i 1627 for at være den oprindelige hovedstad i kolonien Saint-Christophe. Det har været en stor og historisk succesrig havn siden 1739.

På trods af sin alder er Basseterre en bemærkelsesværdig lille by. Der er kun fire hovedgader, der løber fra øst til vest, mens næsten alt, hvad besøgende måtte ønske eller have brug for, kan findes langs Fort Street eller Bank Street, der løber fra nord til syd. Cirkus og uafhængighedspladsen giver adgang til byens ældre bygninger, samtidig med at de giver seværdigheder at udforske. På grund af dens størrelse er en af ​​de bedste måder at udforske byen på cykel. Du kan leje en på Cayon Street til en rimelig pris.

Sørg for at bruge lidt ekstra tid langs havnefronten under dit ophold i Basseterre. Det er her, du finder udendørs shopping, der specifikt henvender sig til de besøgende. Nogle handlende tilbyder toldfrie priser. Batik, som er en form for klud, der kan omdannes til adskillige genstande eller tilbehør, tøj og boligdekorationer har tendens til at være de mest populære ting, men smykker, indfødte kunsthåndværk og andre souvenirs er også tilgængelige.

Så er der selvfølgelig strandene i Basseterre at nyde. Vejret i Saint Kitts og Nevis er jævnligt godt, hvilket betyder, at du næsten er garanteret at have solskin under dit ophold. Pak dit yndlingsbadetøj, tag et håndklæde med og nyd en fredelig, stille eftermiddag.

Selvom byen og øen har en udvejsatmosfære, finder du ud af, at der er stille strande at nyde lige uden for byen. En af de smukkeste er Banana Bay, der tilbyder blødt sand, kokosnøddetræer, der svajer i vinden og uberørt vand. For en længere strandstrækning, overvej at besøge Cockleshell Bay, der tilbyder 3 kilometer kystlinje og udsigt over Nevis at nyde.

Dieppe Bay, Conaree og Half Moon Bay er alle fremragende strande at nyde. Dieppe Bay tilbyder en sort sandstrand, der er beskyttet af et større rev, hvilket gør det til et godt sted at snorkle og svømme. Trekking eventyr er også tilgængelige i Basseterre med sin placering nær Mount Liamuiga. Denne stratovulkan tilbyder stier gennem en tæt regnskov, der er udfordrende, men ganske givende, når du når toppen. En guide anbefales til opsummering af bjerget.

Hvis du foretrækker blide bølger frem for et hårdt bjergsti, tilbyder flere operatører ud af Basseterre delfin- og hvalsafarier, fiskecharter og sightseeingture. Basseterre låser op for al den skønhed, som St. Kitts og Nevis kan tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Basseterre Tourist Information

Pelican Mall
Basseterre
St. Kitts

T: +1869 465 4040

www: Website Link

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Basseterre
scattered clouds
26.2 ° C
27.2 °
25.9 °
90 %
4.1kmh
40 %
lør
28 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Basseterre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintKittsandNevis #Basseterre #iBasseterre #visitBasseterre #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her