Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Barbati

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Barbati

Barbati er den perfekte destination på Korfu for familier og par, der vil have fred, ro og traditionel græsk mad og kultur. På den østlige kyst af Korfu finder du Barbati, der har skøn udsigt over havet, en fantastisk strand, og byen er en ideel base hvorfra man kan opleve hele øen.

Barbati strand er ca. 1,5 km lang med sand og småsten, og havet er roligt og sikkert til svømning for alle aldersgrupper. Der er rigeligt med solsenge og parasoller til leje på stranden, der er tildelt det blå flag, og man finder også toiletter, brusere og omklædningsrum. På stranden er der mulighed for vandski, ringo og bananbåde, ligesom den lokale dykkerskole arrangerer dykning, så der er noget til at holde alle og enhver underholdt. Hvis du vil opleve kysten set fra havet, kan du leje en båd eller booke en bådtur.

Under en ferie i Barbati er der rig mulighed for at opleve flere smukke landsbyer, så hvis du vil have en dag væk fra stranden tager du bare vandreskoene på eller lejer en bil. Ipsos ligger bare 20 minutters gang fra Barbati, men du kan også tage båden dertil, hvis du ikke har lyst til at gå. Det er et skønt sted at spise frokost udenfor, slappe af på sandstranden eller prøve endnu flere vandsportsgrene.

Hvis du vil have mere eventyr under ferien i Barbati, kan du leje en motorbåd og sejle til Agni bugten til frokost ved en af de tre tavernaer, der har egen bådehavn. Ellers kan du besøge Nissaki og prøve at fiske inden du besøger de gode restauranter til aftensmad. Korfu by ligger kun 20 km væk og er klart et besøg værd med den smukke venezianske arkitektur, imponerende museer og fantastiske restauranter og butikker, der bare venter på at blive opdaget. Under ferien kan du gøre børn og barnlige sjæle lykkelige med et besøg i Hydropolis vandland i Acharavi, ca. en halv time væk.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Corfu
clear sky
29.9 ° C
29.9 °
29.9 °
54 %
3.1kmh
0 %
man
30 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Barbati #iBarbati #VisitBarbati #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Barbati
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her