Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Banjul

Gambia

#Gambia Rejser til Gambia Gambia er et helt unikt land i Afrika som kun har en enkel grænse. Det er det mindste land på det afrikanske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Banjul

Banjul, som du måske kender bedre som Bathurst, er hovedstaden i Gambia og ligger lige ved Atlanterhavskysten i Vestafrika.  Denne strimmel land er, bortset fra de små kystregioner, helt omgivet af Senegal, og det er det mindste land i Afrika.

Befolkningen i dette land er venlige, de vilde dyr er fascinerende, og strandene er simpelthen fantastiske. Hvis du leder efter det perfekte tilflugtssted, der vil lade dig overholde dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​din ferie, så er Banjul lige det sted, du skal tage hen.

Begynd din rejse på Albert Market

Hvis du nogensinde har ønsket dig at opleve et traditionelt afrikansk gademarked, så er Albert marked lige det sted, du ligger efter. Det ligger på Liberation Avenue, og markedet har været afholdt uafbrudt siden det 19. århundrede. Det er opkaldt efter Dronning Victorias Prinsgemal, da hun styrede landet i kolonitiden. Du kan finde lokalt håndværk, frugt og grønt og stort set alt andet, du måske kunne finde på at købe som souvenir om denne by.

En del af grunden til, at denne forpost oprindelig blev skabt af det britiske imperium, var at undertrykke den slavehandel, der blomstrede i løbet af denne periode. Du får et indblik i denne enestående tid i Gambias historie og meget mere med et besøg på Nationalmuseet. Inden for finder du en samling udstillingsgenstande og artefakter, der er med til at dokumentere landets materielle kultur, og dækker tre etager.

Stranden er en vigtig del af livet i Banjul

De mest fantastiske udsigter kan ses på strandene i Banjul, herunder nogle af de mest spektakulære solnedgange, du nogensinde har set. Det er det perfekte sted at koble fra og slappe lidt af! Mens du er på stranden, skal du sørge for at tage lidt tid til at nyde, hvad Nefertitit Bar og Restaurant har at tilbyde. Du vil nyde en menu, der er fuld af lokale fisk og skaldyr og en drink eller tre, mens du nyde aftenmiljøet.

For en virkelig unik oplevelse, skal du tage dig lidt tid til at udforske den gamle bydel, hvis du har fået nok af stranden i et stykke tid. Den ligger lige vest for færgeterminalen og er en excentrisk samling af træhuse og koloniale bygninger, der er i forskellige stadier af forfald. Det vil ikke være som at besøge befæstede gamle byer i Europa, men det er netop det, der gør det til sådan en speciel oplevelse. Der er en række skjulte små steder, der er sjove at udforske!

Skal du snart til Banjul? Det kan godt være, at Gambia er det mindste land i Afrika, men efter at have oplevet denne by, vil du måske sige, at det også har det største hjerte på kontinentet. Føj disse elementer til dine planer, så vil du være i stand til at få den størst mulige fornøjelse ud af din kommende tur til denne smukke by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Gambias turistkontor

#Touristboard Gambia Tourism Authority Dream Park PMB 4085 Kotu Western, Gambia T: +220 446 2491 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Gambia #visitGambia #iGambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

City of Banjul
broken clouds
26.2 ° C
26.2 °
26.2 °
73 %
0kmh
75 %
lør
27 °
søn
27 °
man
27 °
tirs
28 °
ons
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Banjul
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gambia #Banjul #iBanjul #visitBanjul #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her