Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bangui

Centralafrikanske Republik

#Central African Republic Rejser til Centralafrikanske Republik Den Centralafrikanske Republik eller CAR i forkortelse ligger centralt på kontinentet og er rig på mineralreserver. Ligesom mange nationer...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bangui

Bangui, der ligger ved bredden af ​​Ubangi-floden, blev først etableret som en fransk forpost i slutningen af ​​det 19. århundrede. Byens navn er baseret på stryk, der findes i floden. Det er et grænsesamfund i Den Centralafrikanske Republik, hvor DRC-samfundet Zongo sidder på den anden side af floden.

Bangui er lige nord for ækvator, så når som helst er det et godt tidspunkt at besøge byen. Regntiden begynder i maj og varer i cirka 5 måneder, men regnen forringer ikke den oplevelse, man kan have.

Du finder meget af det, Bangui tilbyder, ligger i byens centrum, der ligger lige langs floden. En af de første seværdigheder, du finder ud af, er den triumfbue, dedikeret til Bokassa, der fungerede som landets præsident fra 1976-1979. Præsidentpaladset ligger også i dette område af byen, ligesom byens centrale marked.

Inden for markederne finder du smukke træudskæringer at tage med hjem. Det store samfund af franske expats har bidraget til at give Bangui et af de bedste iscentre i Afrika, og adskillige markeder og restauranter tilbyder delikatesser.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Centralafrikanske Republiks turistkontor

#Touristboard Central African Republic Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #CentralAfricanRepublic #visitCentralAfricanRepublic #iCentralAfricanRepublic #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bangui
broken clouds
20.9 ° C
20.9 °
20.9 °
93 %
0.8kmh
57 %
lør
33 °
søn
26 °
man
30 °
tirs
28 °
ons
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bangui
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#car #Bangui #iBangui #visitBangui #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her