Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Bangkok

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Bangkok

#Bangkok Rejser til Bangkok Bangkok er en af de smukkeste byer i hele Thailand, og dette er ikke blot fordi det er landets største by. Selve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Bangkok Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Bangkok

Verdensmetropolen i det sydlige Asien er også Thailands hovedstad. Bangkok er en by, hvor både dag og nat har meget at tilbyde. Du vil opleve meget på din ferie i Bangkok. Trafikmængden på gaderne er enorm og kan næppe sammenlignes med Tyskland og dens byer. Utallige taxaer og tuk-tuks kører i en jungle af vejnet.

I selve byen er der utallige seværdigheder såsom templer, shopping, utallige restauranter og et fascinerende natteliv. Templerne er spredt over hele byen. En af de vigtigste og smukkeste templer er Wat Phra Kaew og Wat Arun Ratcha Wararam templerne. Desværre kan kongehuset ikke besøges, da kongen stadig bor der.

En populær fritidsaktivitet er shopping, hvilket er en sand fornøjelse i de utallige indkøbscentre. Et af de største indkøbscentre er MBK Center, som bestemt bør besøges. Tusinder af mennesker skubber sig gennem de smalle shoppinggange og forhandler. Bangkok betyder bogstaveligt landsby i plaumenlunden.

Tidligere var Thailands hovedstad kun en lille handelsby, på grund af sin optimale flodplacering tiltrak dette mange handlende. Byen blev vedtaget som hovedstad i 1782 og er vokset ukontrolleret lige siden. Befolkningen er i øjeblikket 10 millioner mennesker, hvilket er dobbelt så høj på grund af byens meget unge alder og allerede er en af ​​de største byer i verden.

På stedet er den største lufthavn i landet, der betjenes af fly over hele verden. På grund af sin meget centrale beliggenhed er Bangkok perfekt til en start og slutning i Thailand til din ferie.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Bangkok, Suvarnabhumi International Airport

#BKK #Airport Bangkok Internaional Suvarnabhumi Airport Thailand Airport Website IATA: BKK ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Bangkok Suvarnabhumi Airport...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bangkok #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her