Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bamako

Togo

#Togo Rejser til Togo Togo er en lille nation. Da slavehandelen var på sit højeste blev regionen omtalt som “slavekysten”. Tyskland annekterede regionen under navnet Togoland...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bamako

Bamako er hovedstad i Mali og det er en af ​​de hurtigst voksende byer i Afrika. Det er en by der er bygget op omkring handel og industri, samtidig med at man fortsat lægger vægt på traditionelle kulturelle påvirkninger og arkitektur, efterhånden som byen moderniseres. En af de bedste seværdigheder i Bamako er Mali Nationalbibliotek.

Det blev oprindeligt oprettet som en del af den koloniale regering i 1944, men blev omdannet til statsbibliotek, efter nationen fik sin uafhængighed. Her kan du se mere end 60.000 bøger samtidig med moderne udstillinger der benytter software, video og lyd, og det er alt tilgængeligt for offentligheden.

Den store moske i Bamako er et andet majestætisk syn at se. Du kan ikke rigtig misse den, da det er en af ​​de højeste strukturer i byen. Minareterne omgiver den centrale struktur holdt i arkitektur, der får dig til at føle, at du besøger Saudi-Arabien. Nationalmuseet har udstillinger med fokus på antropologi og arkæologi. Du finder også traditionelle beklædningsgenstande, musikinstrumenter og genstande til forskellige ritualer. Museet arrangerer en tilbagevendende fotofestival.

Med imponerende monumenter, sjove ture og masser af oplevelsesmuligheder, er Bamako en fascinerende by. Tag et behagelige par sko på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bamako
clear sky
26 ° C
26 °
26 °
14 %
6.2kmh
0 %
tirs
36 °
ons
36 °
tors
36 °
fre
37 °
lør
37 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bamako
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mali #Bamako #iBamako #visitBamako #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her