Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Baku

Aserbajdsjan

#Azerbaijan Rejser til Aserbajdsjan Aserbajdsjan er en af de mest unikke destinationer i hele verden. Der findes elleve forskellige klimazoner i verden og i Aserbajdsjan kan...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Baku

Baku, som ligger ved det Kaspiske Hav, er den største by i Aserbajdsjan, og den er unik, fordi den er den laveste beliggende hovedstad i verden. Byen ligger 92 meter under havets overflade og består af to primære sektioner: centrum og den gamle indre by. Der er et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, du kan nyde under dit besøg, lige fra de lokale kunst- og historiske museer til de sjove parkområder, der ligger spredt over hele byen.

Har du planer om at tage en tur til Baku inden længe? Hvis du gør det, er her et par ideer, som vi har samlet for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i denne virkelig smukke by.

Springvandstorvet er lige noget for sig

Dette offentlige torv, som ligger i Bakus centrum er blevet genopbygget inden for de sidste 5 år for at give det en langt mere moderne stil. Der er blevet tilføjet nye springvand, der er blevet tilføjet og kvaliteten af håndværket i de omkringliggende sten giver pladsen en meget unik atmosfære. Der er masser af pottede palmer på det nye springvandstorv, og disse synes at høre fint hjemme med de bygninger fra det 19. århundrede, der omgiver området. Hvis du bliver sulten, kan du standse ved et lille lokalt sted… eller snuppe noget McDonald’s – valget er dit.

Hvis du leder efter lidt natteliv, men det er midt om dagen, så er ferieområdet Shikhov et af ​​de mere populære destinationer, du kan finde. Det har en smuk, bred strand at nyde, men det har også en virkelig kæmpemæssig olieplatform, som du også kan se. Der er et vagttårn, der vil hjælpe dig med at nyde nogle gode udsigter, og du kan køre bilen helt op til vandkanten, hvis du vil.

Måske går du mere op i at shoppe?

Hvis vejret ikke samarbejder, står der måske en dag på Park Bulvar på kalenderen for dig. Det er et seks-etagers indkøbscenter i hjertet af Baku centrum, der kan hjælpe dig med at komme til den gamle indre by og gå på opdagelse, hvis du også vil det. I stedet for at nøjes med shopping oplevelse alene, kan du også nyde et show på planetariet i indkøbscentret, få en film med i 3D-biografen, eller endda tage ud og bowle, hvis du ønsker. Der er den typiske mad, man får i et indkøbscenter, som er meget overkommeligt i pris, men der er også finere restauranter i dette center.

Man kan også gå en tur ned ad Baku Boulevard. Den går lige langs med strandpromenaden, og du vil finde monumenter, springvand og endda en forlystelsespark, du kan besøgel. Det er et praktisk sted at besøge mellem seværdigheder og et fantastisk sted at tage en morgen løbetur, hvis du vil have lidt ekstra motion.

Når du er aftenklar, holder de fleste af klubberne i Baku åbent til den lyse morgen og de ligger spredt over hele byen. Østlige og vestlige klubber byder alle på lokalt køkken og mange af dem ligger i nærheden af Springvandstorvet.

Rejser til Baku, Aserbajdsjan

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Baku og Aserbajdsjan.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Baku

70 Uzeyir Hajibeyov St
Baku

T: +994 12 498 12 44

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Aserbajdsjans turistkontor

#Touristboard Azerbaijan Tourism Authority Uzeyir Hajibeyov, 40 Government House, 3th floor Baku T: (+994 12) 493 43 98 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR #Azerbaijan #visitAzerbaijan #iAzerbaijan #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Baku Boutique & Luksushoteller

#Baku Baku Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Aserbajdsjan

#Aserbajdsjan #Covid19 Coronavirus status / statistik - Aserbajdsjan Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Baku
scattered clouds
15 ° C
15 °
15 °
88 %
4.1kmh
40 %
ons
16 °
tors
19 °
fre
19 °
lør
20 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BAKU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Baku #iBaku #VisitBaku #Azerbaijan #VisitAzerbaijan #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her