Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bakau

Gambia

#Gambia Rejser til Gambia Gambia er et helt unikt land i Afrika som kun har en enkel grænse. Det er det mindste land på det afrikanske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bakau

Bakau-feriestedet ligger i Kombo Saint Mary-distriktet i Gambias vestkystregion og er det nærmeste feriested til Banjul, som ligger 12 kilometer mod øst.

Bakau by inkluderer Cape Point forbjerg, og dens nordligste kystlinje markerer det punkt, hvor Atlanterhavet møder Gambia-floden. Det er en del ønskelig forstad, del shanty by og del kystby. Kystlinjen er omkranset af palmer, men strandområdet er sammensat af klippefyldte, lateritte klintkanter, og ved højvande kan sandet forsvinde helt. Dette er ikke tilfældet med Cape Point, der ned på et bredt strandområde.

Lokal historie siger, at den gamle landsby blev oprettet af Bojang-familien for over 500 år siden, da krokodiller kom og bosatte sig i det, der nu er kendt som Katchikally. I dag er den gamle bydel sammen med Sanchaba-sektionen en af ​​de ældste bosættelser i Gambia. Blandt de første bosættere, der ankom, var fiskere og deres familier. Under kolonitiden var lokaliteten et ønskeligt område for briterne og udgjorde en del af British Kombo, som grundlæggende var Banjul, Saint Mary’s Island og de afsidesliggende kystområder mod vest.

Den gamle bys centrale punkter er sektionerne omkring krydset Atlantic Road, hvor det møder Sait Matty Road. Der er et postkontor, et par banker, en række små barer og restauranter foran African Village Hotel, butikker, et minimarked, Bakau-markedet og turisthåndværksmarkedet (bengdula), hvor Atlantic Boulevard møder Cape Point Road . Hvis du bevæger dig et par meter inde i landet, er du i byens Gambia. Lidt syd for djembe-tromleproducenterne og batikstande er landsbyens markedsplads.

Placeret i Cape St. Mary, på Old Cape Road, er den botaniske have, som blev oprettet i 1894. Den er ofte savnet af de fleste turister, da den ligner nogens store private forhave. Det ligger i et lukket område inden for et ledkædehegn, og der er en natursti, der bugtes omkring træerne samt et græsskygget siddeplads kaldet en Bantaba. Dens blødeste grønt kan ses mod slutningen af ​​regnen i oktober. Særligt værd at bemærke blandt de mærkede træer er cykaderne, de spiny, unge silke bomuldstræer og tropisk hårdttræ af teaktræ. Kun nogle af buskene og træerne er indfødte, såsom rhunpalmerne, og nogle har brug for hurtig beskæring og pleje. Hvis du kommer med en kikkert, kan du muligvis få øje på et antal fuglearter såsom rødkinnet cordon bleu, bronze mannikiner eller de ulige pærer. Det er et dejligt sted at besøge og slappe af om eftermiddagen, og der er meget lidt i vejen for støj.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Gambias turistkontor

#Touristboard Gambia Tourism Authority Dream Park PMB 4085 Kotu Western, Gambia T: +220 446 2491 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Gambia #visitGambia #iGambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

The Gambia
overcast clouds
32.2 ° C
32.2 °
32.2 °
55 %
2.9kmh
93 %
søn
34 °
man
34 °
tirs
34 °
ons
27 °
tors
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gambia #Bakau #iBakau #visitBakau #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bakau
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her