Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#BahiaFeliz

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bahia Feliz 

Oplev en af Gran Canarias skjulte perler med en billig ferie til Bahia Feliz. Denne stille og rolige ferieby tilbyder en perfekt kombinatin af tilbagelænet øliv, utroligt smuk natur og livlige vandsports aktiviteter. Det er en stilfuld by fyldt med karakter og man er her bare en kort bustur fra mange af de større ferieområder. Bahia Feliz er et skønt sted at bo under en solfyldt ferie til de canariske øer.

Du vil opleve storslået natur, såvel som ideelle betingelser for windsurfing i dette ferieområde. Stranden har mange stille hjørner, som er perfekte til afslapning, og selvom det er en strand med småsten, er der også mindre områder med sand. Stranden er ikke meget stor, men det er virkelig god til børn, der vil prøve windsurfing-skolen. Hvis du foretrækker en større strand med sand, kan du tage til Playa Del Ingles, bare 10 minutters kørsel væk. Her finder du også rigeligt med barer, restauranter, butikker og aktiviteter for børn, samt ikke mindst en 30 km lang strækning med sandstrand.

Med en ferie i Bahia Feliz har man en unik mulighed for at opleve det spændende ø-liv, og der er virkelig stor valgmulighed hvad angår strandene. Her kan du bare slappe af og betragte omgivelserne fra skyggen af et palmetræ ved en af de mange fortovscafeer, vandre omkring blandt de smukke bygninger i marokkansk stil og de charmerende butikker, eller du kan hvile i de mange parker og haver. Efter en lang dag i solen, kan du besøge den maleriske plads midt i byen, hvor der er mange barer og restaurant, ligesom du kan se det populære teater i 1920-stil, Garbo’s, for en livlig middag med show og dans.

I Bahia Feliz er der fantastiske muligheder for dagsture til nogel af øens bedste attraktioner. Der er bare 6 km til den smukke San Agustin havn, hvor du kan opleve fascinerende arkitektur, som er på UNESCO World Heritage-listen. Et godt udflugtsmål for familier er Maspalomas nationalparken, hvor du blandt andet kan få rideture på kameler.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Las Palmas de Gran Canaria
scattered clouds
20.7 ° C
21.6 °
20.1 °
73 %
9.3kmh
40 %
ons
21 °
tors
21 °
fre
22 °
lør
23 °
søn
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BahiaFeliz #iBahiaFeliz #VisitBahiaFeliz #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BahiaFeliz
Average rating:  
 0 reviews