Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#BadSchandau

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bad Schandau

Du har ondt i nakkemusklerne. De dybe åndedrag, du tager, er simpelthen ikke nok til at få dig til at slappe af længere. Du kunne tage til de flotte kurbyer, der ligger på ræd og række langs den europæiske kyst og ødsle dine hårdt optjente sparepenge for at slippe af med din stress.

Denne spa by i delstaten Sachsen byder på storslåede udsigter, da byen ligger smukt ved floden Elben og byder på mange interessante seværdigheder, du kan nyde. Du skal ikke lade dig narre af ordet “Bad” i byens navn. Selvom det betyder ”dårligt” på engelsk, er den direkte oversættelse fra tysk “Spa”.

Gå en tur i Postelwitz

Det, der gør Bad Schandau til sådan en enestående by, er at den er udstrakt langs floden i alle 6 kilometer til den tjekkiske grænse. Der er masser af åbne områder at nyde, hvor landskabet kun kan beskrives som landligt. Derefter kommer du til nogle små landsbyer, som på et tidspunkt var uafhængige af, men nu er en del af spa samfundet. En af de mest enestående af disse er Postelwitz, som har en befolkning på mindre end 300 mennesker. Man kan se overlevende bindingsværkshuse, gå tur langs floden og gå på opdagelse i grusgravene, der er blevet genbeplantede.

Hvis du rejser mod grænsen, anbefaler vi at tage dig tid til også at gå på opdagelse i Schmilka. Dette er en af de nyeste tilføjelser til Bad Schandau og blev inkorporeret i 1973. Der er flere stier, man kan bruge til den 300 meter lange klatretur til toppen af de bakker, der danner denne lange dal, hvoraf Saints’ Way stien er ret storslået. Sørg for at se Schmilka Møllen, som blev bygget i 1665 og restaureret til fuld funktion i 2007. Møllen er en af de første bygninger i den lille landsby.

Bad Schandau har en klassisk europæisk atmosfære

Selv om denne spa by ikke er den største by, du nogensinde vil vælge at besøge i Europa (eller i Tyskland for den sags skyld), giver den stadig besøgende den klassiske europæiske atmosfære med store torve og ældgamle bygninger, der giver en vis følelse af romantik – selv blandt de lokale. Man bør helt bestemt besøge markedspladsen i Bad Schandau mindst en gang og Gambrinus bryggeriet, der ligger i bindingsværkshus #1, måske to gange.

Du må heller ikke overse den Botaniske Have, der ligger i denne by. Med over 1500 planter at se og den hurtige adgang fra sporvognen, er enhver varm dag alletiders dag til at gå på opdagelse i haverne. Der er endda nogle sjældne medicinske og giftige planter, hvoraf de fleste kommer fra lokale steder, men de har også et særligt udvalg af internationale planter fra køligere klimaer, man kan nyde.

Et besøg i Bad Schandau har til formål at få dig til at slappe af på netop den måde, du har mest brug for. Hvis du er klar til at slippe din stress i et stykke tid, så giv denne spa by en chance.

Rejser til Bad Schandau, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bad Schandau og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bad Schandau Tourist Information

Markt 12
01814 Bad Schandau

T: +49 035022 90030
F: +49 035022 90034

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bad Schandau
overcast clouds
17.9 ° C
19.6 °
15.6 °
73 %
0.8kmh
100 %
søn
26 °
man
30 °
tirs
31 °
ons
33 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BadSchandau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BadSchandau #iBadSchandau #VisitBadSchandau #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her