Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#BadHarzburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bad Harzburg

Bad Harzburg ligger langs den nordlige side af Harz bjergene og byder derfor besøgende på en lang række betagende oplevelsesmuligheder. Takket være dens beliggenhed har byen det perfekte afslapningsklima. Den yderst luksuriøse oplevelse som et besøg byder på forbedres yderligere med saltvandsspa.

Landskabet domineres af Harzburg slottet

Slottet ødelagdes i 1650, så du skal ikke tage til Bad Harzburg med en forventning om at se et godt vedligeholdt, majestætisk slot. Du vil i stedet blive mødt med ruiner og en smuk udsigt over. Canossa Column opførtes i 1877 for at mindes turen Henry IV gik på som den Hellige Romerske Kejser for at få ophævet sin bandlysning af paven.

Besøg Bad Harzburgs gamle stalde

En af de ældste stalde på kontinentet som stadig er i brug befinder sig i Bad Harzburg. Stalden befinder sig tæt på Bundheim slottet, som blev opført kort efter ødelæggelsen af Harzburg slottet. Den er blandt andet udstyret med en væddeløbsbane og hvis du gerne vil lære at ride, tage på tur rundt i de smukke omgivelser, eller slappe af de varme kilder er der også mulighed for det.

Oplev de forskellige årstider

Klimaet i Bad Harzburg regionen er perfekt til vingårde, hvilket gør, at lokale, sæsonafhængige vine kan købes på lokale værtshuse fra sidst på sommeren eller først på efteråret. Derudover vil du også sagtens kunne finde en restaurant som kun bruger produkter fra lokale bondemænd, hvis det er den slags gastronomiske oplevelse du er ude efter.

Uanset om du interesserer dig for bjergvandring eller timelange massager, så vil du nemt kunne finde en måde at slappe af på i Bad Harzburg.

Rejser til Bad Harzburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bad Harzburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bad Harzburg Tourist Information

Kur-, Tourismus- und Wirtschaftsbetriebe
der Stadt Bad Harzburg GmbH
Nordhäuser Str. 4
38667 Bad Harzburg

T: +49 05322 75330
F: +49 05322 75329

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bad Harzburg
clear sky
27.1 ° C
29.4 °
24.9 °
51 %
1.8kmh
6 %
man
27 °
tirs
29 °
ons
32 °
tors
22 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Bad Harzburg

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Bad Harzburg.

Byen er kendt som en mere mondæn kurby, og har i mange år haft mangt en besøgende, især på grund af det mineralholdige vand. Det er primært turister der kommer for en uge eller længere ad gangen. Og for at spille på Casino, som man også kan her. www.spielbanken-niedersachsen.de/de/standorte/bharzburg

Tyskland har i mange år haft stærke kurtraditioner, det har været betalt af sygesikringen og har i mange tilfælde endda været en rettighed (hvilket det dog ikke er længere). Så byen på de knap 24.000 indbyggere er kendt for sin flotte beliggenhed ved foden af bjergene. Her kom kaiseren på besøg og her har mangt en rigmand fået opført sin egen villa. Og så er det også byen der har en egen  galopbane, i flotte omgivelser.

Schloss Bündheim er en af de lokale kulturelle centre, med koncerter og lignende. Kig indenfor i Andreaskirken. Gå en tur op af strøget, det er vældigt langt af denne bys størrelse, her er masser at se på, og cafeer at besøge. I juni er musikalske dage. Se www.harzburger-musiktage.de

For børnene er der Eventyrskoven–  en forlystelsespark, især for dem under 12 år. se www.maerchenwald-harz.de Eller med Rodelbahn –bobbanen 500 meter ned af bjerget. Bad Harzburg har naturligvis også sit eget kuranlæg. Sole-Therme, byder på 33 grader varmt vand inden døre og 29 grader i det udendørs bassin. Ahh!! I Trinkhalle får man den mineralholdige vand. Det smager dog ikke så godt som det virker, da der er svovl i det.

Eller snup svævebanen fra kurparken går det 484 meter op til ruinerne af den tidligere Harzborg. Her kan man tage på vandretur til den berømmede ravneklippe/Rabenklippen. I Haus der Natur finder man udstilling om den lokale fauna og flora. Ligger i Kurparken og har åbent tirs-søn 10-18.

Galopbanen finder man her: www.tsg-bad-harzburg.de

Golf i Bad Harzburg

Golfclub Harz, Bad Harzburg
Am Breitenberg 107
D-38667 Bad Harzburg
Tel: 0 53 22 / 67 37
http://www.golfclubharz.de

18-huls anlæg, Handicap 54
Greenfee: Man–fre 25,00 € / lø-sø 35,00 €
Herrer: 5428 m
Damer: 4812 m

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BadHarzburg #iBadHarzburg #VisitBadHarzburg #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BadHarzburg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her