Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#BadBerleburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bad Berleburg

Bad Berleburg er en af de utallige tyske spabyer som ligger relativt centralt i landet. Det er den perfekte base til dem som gerne vil tage på dagture forskellige steder i Tyskland, men der er nu alligevel stor sandsynlighed for, at du vil føle dig inspireret til at blive her i byen fremfor at rejse rundt mens du befinder dig her. Den moderne by blev grundlagt i år 802 og har været anerkendt som en klimatisk spa siden 1935.

Der er mange muligheder for at deltage i unikke aktiviteter. Du kan for eksempel vandre eller cykle i Rothaargebirge, hvilket er en lav bjergkæde i regionen. Derudover er det også en god idé at tage på cykeltur rundt i byen for på denne måde at udforske den. Der ligger mange blomstrende enge og smukke skove i vente. Derudover kan du med fordel besøge Rothaarbad, især hvis du er på ferie med familien. Byens lokale vandland byder på en indendørs- såvel som en udendørspool, med kunstige bølger. Derudover er der også saunaer, dampbade, afslapningsområder, og børneområder til stede.

Du vil uden tvivl lægge mærke til, at der planlægges mange koncerter og teateropstillinger året rundt i Bad Berleburg. Når du er kommet hjem fra en dejlig, lang vandretur kan du sætte dig ind og nyde det lokale talent i hyttehusene. Det er en charmerende og afslappet oplevelse. Den første søndag i maj bør du for alt i verden ikke gå glip af det lokale uldmarked.

Bad Berleburg er en interessant lille by som byder på adskillige restaurant-, underholdnings-, og udforskningsmuligheder, som du kan kombinere lige som det passer dig. Det er en by hvor du virkelig vil kunne slappe af på din helt egen måde.

Rejser til Bad Berleburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bad Berleburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bad Berleburg Tourist Information

Poststrasse 44
57319 Bad Berleburg

T: +49 02751 9363 3
F: +49 02751 9363 43

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bad Berleburg
scattered clouds
14.5 ° C
17.7 °
12.4 °
91 %
1.5kmh
28 %
søn
28 °
man
22 °
tirs
27 °
ons
23 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BadBerleburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BadBerleburg #iBadBerleburg #VisitBadBerleburg #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her