Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#BaarleNassau

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Baarle-Nassau

Drik kaffe i Belgien – Betal i Holland

Dette er en lille by, kun omkring 2500 indbyggere, men den er virkelig et af de mest enestående steder i Europa. Den ligger lige på grænsen mellem Holland og Belgien og grænsen, der skærer gennem byen er ret indviklet.

Du kan sidde og drikke en kop kaffe på en cafe med fødderne dinglende fødderne i et land, mens du sidder i et andet!

Selvom det usædvanlige ved at besøge Baarle-Nassau er at opleve, hvor tosset grænsen er, er der nogle andre sjove aktiviteter at finde i denne lille, indbydende by. Her er et par ideer til dig, som du kan overveje at føje til din rejse!

Stop ved Brouwershuis – du vil ikke blive skuffet!

Hvis du før har været i Baarle-Nassau, har du sikkert hørt om Brouwershuis. I flere år har de leveret nogle ret eksklusive øl, der var svære at finde andre steder i Europa. De har altid været en smule dyre, men de har altid et godt udvalg. De er gået over til at tilbyde et lille udvalg af specialvarer nu, men par en øl med Oesterzwammen, så har du en ret fantastisk oplevelse.

I en by, hvor kvinder kan vælge deres børns nationalitet blot baseret på det værelse, hvor de ender med at føde, ville man forvente nogle særheder. På et tidspunkt skulle hollandske restauranter lukke tidligere end i Belgien. Hvad ville disse ejere gøre for at holde åbent? De flyttede bare deres borde til Belgien! Selvom du ikke vil opleve dette i dag, kan du nyde en vidunderlig madlavningsdemonstration på Wok Wonderland. Det er en restaurant af buffet-typen, men omgivelserne er smukke og maden er lige så vidunderlig, som den er overkommelig.

Der er masser af grønne områder at nyde i Baarle-Nassau, faktisk et overraskende antal i betragtning af selve byens størrelse. Den centrale Park, Hookbraak, byder på en familievenlig atmosfære på et historisk sted, hvor du kan nyde en smuk dag. Den ligger også lidt uden for turistområderne, der fokuserer på grænserne, så det er en rar pause fra det hele.

At spise på grænsen er en klassisk oplevelse i Baarle-Nassau

Du kan ikke komme væk fra grænsen i dette lille samfund, så at spise på grænsen er en af de klassiske oplevelser, under et ophold i Baarle-Nassau. Bistroen La Frontiere er en af de bedste valg, du har i byen, og du kan nyde et glas vin i en af de få restauranter i verden, der har to telefonlinjer, en for hvert land, så de kan tage imod reservationer. Vi anbefaler all-in-menuen, hvis du skal spise her, selvom krabben faktisk er surimi.

For et sidste stop, skal du sørge for at gå en tur ned ad Kerkstraat for at nyde den stemning, dette lille samfund har at byde på. Du vil gå lige ned langs grænsen, og hvis du drejer ned ad en af sidegaderne, kan du faktisk gå ned midt ad vejen og have en fod i hvert land. Følg Kerkstraat, så vil du gå ind og ud af Belgien flere gange i løbet af et par minutter!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Baarle-Nassau
overcast clouds
16.5 ° C
18.3 °
14.8 °
83 %
0.5kmh
90 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
21 °
tors
22 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BaarleNassau #iBaarleNassau #VisitBaarleNassau #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BaarleNassau
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her