Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ayutthaya

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Ayutthaya

#Ayutthaya Rejser til Ayutthaya En tur til Thailand er ofte fyldt med besøg til kystnære hoteller, udforskning af smukke øer, og eventyr i de lokale jungler....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Ayutthaya Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Ayutthaya

Thailands historiske hovedstad, som var et magtfuldt kommercielt og kulturelt centrum i landet i over 400 år, er nu en noget glemt, men meget romantisk by. I Ayutthaya kan du føle ånden i det tidligere rige.

Ayutthaya er en by beliggende i den centrale del af Thailand, omkring 80 km nord for Bangkok. Byen passeres af adskillige floder (fx Chao Phraya og Pa Sak), hvorfra den fik sit kaldenavn – “øbyer” (Koh Muang). Tidligere dannede floderne en naturlig grøft omkring byen og spillede derved en vigtig strategisk rolle og blev også brugt som et naturligt vandingssystem. Så Ayutthaya er opdelt i to dele: den indre by (som ligger på øen) og den ydre by. Det meste af den gamle bydel ligger i den indre del af Ayuthaya. De historiske ruiner i centrum af byen blev tilføjet til UNESCOs verdensarvliste den 13. december 1991 (Phra Nakhon Si Ayutthaya Historical Park).

Historie

Byens fulde navn lyder som: Phra Nakhon Si Ayutthaya. I mange år (og endda århundreder), fra 1350 til 1767, var Ayutthaya hovedstad i Thailand. Byen oplevede sin storhedstid i det 16. århundrede og var en af ​​de største og mest velstående kongeriger i Asien, den blev endda kaldt “Den Gyldne By”. Kongeriget Ayutthaya besatte derefter store områder i nutidens nabolande Thailand og har hovedsageligt beriget sig ved at formidle handel mellem Indien og Kina og ved at eksportere ris, dyrehuder og elfenben. Handlende fra hele Asien, men også Europa og Mellemøsten, kom til Ayutthaya. På det tidspunkt boede der omkring 40 nationaliteter der.

Ayutthaya udviklede sig usædvanligt kraftigt indtil midten af ​​det 18. århundrede, da burmeserne invaderede byen. I 1767, efter to års belejring, erobrede den burmesiske hær den daværende hovedstad, ødelagde den og brændte den til jorden. Efter disse begivenheder blev den aldrig genopbygget og genvandt aldrig sin tidligere glans.

Arkitektur

Den nuværende by er hovedstaden i regionen, der traditionelt bærer det samme navn. Ruinerne af Ayutthaya gør et enormt indtryk den dag i dag og vidner om rigets tidligere magt. Byens arkitektur er en fascinerende kombination af Khmer-byggestilen med typiske lokale løsninger.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ayutthaya #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her