Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Avila

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Avila

Avila ligger på en højslette med bjerget Sierra de Avila som baggrund. Det er en smuk middelalderby og hele det gamle kvarter i Avila er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Avilas er bedst kendt for de middelalderlige bymure der er 2,5 kilometer lange og omkranser den gamle bydel med 88 forsvarstårne ​​og 9 byporte. Bymurene blev bygget mellem det 11 og 12 århundrede.

De fleste af Avilas monumenter, kirker og historiske steder ligger inden for de gamle bymure. Avila katedralen er et godt sted at begynde sightseeing. Byggeriet begyndte i det 12 århundrede og det er aldrig blevet afsluttet, som du kan se fra det tomme rum over hovedindgangen hvor der skulle have været et tårn.

Avilas Convento de Santa Teresa, Convento de la Encarnacion, Convento de las Madres og helligdommen Las Cuatro Postes er alle vigtige pilgrimssteder for katolikker, især kvinder. I oktober afholdes hvert år den månedslange Fiestas de Santa Teresa.

Hvis du kan lide at vandre er Avila et godt udgangspunkt. Syd og øst for byen Avila ligger Sierras de Avila y Gredos. Denne store bjergkæde når højder på over 2500 meter og her er mulighed for den bedste trekking i det centrale Spanien. En af de mest kendte vandreruter er Circo de Gredos starter i landsbyen El Hornillo.

Ikke langt fra Avila ligger byen, Madrigal de las Altas Torres, hvor Isabel la Catolica, datter af Juan II, kongen af ​​Castilla blev født i 1451. Isabel blev Spaniens mest indflydelsesrige hersker, og hun var selv mor til Catherine of Aragon, berømt den første af kong Henry VIII af Englands koner.

Du kan også tage en lille udflugt til Toros de Guisando, der ligger nær landsbyen El Tiemblo. Det er imponerende præ-romerske granitskulpturer af tyre og nævnes af Cervantes i hans berømte roman, Don Quixote.

Rejser til Avila, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Avila og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Avila

Calle de San Segundo 17
05001, Àvila (Castilla y León)

T: +34 920 211 387

www: Website Link

Turismo de Castilla y León

Centro Cultural Miguel Delibes
Avenida Monasterio Nuestra Señora de Prado 2
47015 Valladolid

T: +34 983376405

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Avila
clear sky
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
51 %
1.9kmh
9 %
søn
27 °
man
27 °
tirs
23 °
ons
22 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Avila
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Avila #iAvila #VisitAvila #CastileLeon #Cylesvida #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her