Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Avignon

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Avignon

Avignon er en travl by og er vært for den årlige Festival d’Avignon, en af ​​de vigtigste scenekunstbegivenheder i verden.

Med sine spektakulære monumenter og museer, gamle kirker, kapeller og imponerende indrettede bygninger er Avignon en fest for kulturgribbe. Men floderne, kløfterne og kalkstenstoppene i det omkringliggende område gør det også til en fantastisk destination for en udendørs aktivitetsferie.

Avignons mest interessante attraktioner ligger i den ovale murede by, der er omgivet af 4,3 km vold, bygget i det 14. århundrede. Byens mest klassiske shoppinggader, Rue Saint Agricol og den nordlige del af Rue Joseph Vernet, ligger lige vest for Place de l’Horlogue.

Palais du Papes er en enorm gotisk struktur bygget i det 14. århundrede som et befæstet palads for middelalderlige paver. Den kolossale struktur væver imponerende over det brostensbelagte Place du Palais komplet med sine stenhvælvninger og sluser til at hælde varm olie på angribere. Nu Avignons førende turistattraktion udgør den en fremragende kulisse for Festival d’Avignon, der afholdes hver juli.

Den årlige Festival d’Avignon starter i anden uge i juli og løber i tre uger. Betragtes som en af ​​de vigtigste scenekunstbegivenheder i verden, er fokus på teater, men du finder også dans, foredrag, udstillinger og klassisk musik. Byens historiske bygninger og monumenter udgør en spektakulær baggrund for forestillingerne.

Pont St-Bénézet fra det 12. århundrede nåede oprindeligt lige over til Villeneuve-les-Avignon og var det eneste sted at krydse den mægtige Rhône mellem Lyon og Marseille. Broen er blevet udødeliggjort i sangen Sur le pont d’Avignon skrevet til franske operetter fra det 19. århundrede, der skildrer lysten fra de lokale, da de dansede på Ile de Barthelasse på festdage.

Châteauneuf-du-Pape 17 km nord for Avignon producerer vine, der er blandt de mest berømte i verden. Fête de la Véraison afholdes i løbet af den første fulde weekend i august, der fejrer modningen af ​​druerne, og landsbyen bryder ud med gratis vinsmagning, parader, danser og folklore-flyder. På andre tidspunkter af året kan du prøve vinen på Musée du Vin på Avenue Pierre-de-Luxembourg eller hente en liste over producenter på turistkontoret og besøge de lokale vinmarker.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Avignon Tourist Information

Office du Tourisme Avignon
41 Cours Jean Jaurès
Avignon

T: + 33 4 32 74 32 74

www: website link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Avignon Boutique & Luksushoteller

#Avignon Avignon Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Avignon Avignon, pavelig sæde i middelalderen, bevarer stadig vartegnene i denne...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement d'Avignon
clear sky
25.2 ° C
25.8 °
23.6 °
54 %
2.6kmh
0 %
tors
25 °
fre
39 °
lør
37 °
søn
34 °
man
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Avignon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Avignon #iAvignon #VisitAvignon #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her