Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Auxerre

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Auxerre

Auxerre er en by ved Yonne-floden og i Yonne-departementet i Bourgogne-regionen. Historisk set skylder byen sin betydning for sin vigtige position ved floden og også den engang vigtige handelsrute mellem Middelhavet og Nordsøen.

Auxerre er et interessant sted at besøge med byens centrum, katedralen og flere kirker. Den del af byen, der er mest interessant for besøgende, er på bakken, der løber op fra flodens vestbred og har store kirker og den historiske gamle bydel.

Den bedste måde at få et perspektiv på kirkerne i Auxerre er ved at gå på hovedbroen over floden (Pont Paul Bert). Herfra har du en meget god udsigt over Auxerre ‘skyline’ (og er også det sted, hvor mange fotografier af Auxerre er taget). Herfra kan du se tre hovedkirker – der løber syd mod nord, dette er Saint Peter-kirken, Saint Etienne-katedralen og Saint Germain Abbey.

Katedralen Saint-Etienne er en imponerende gotisk katedral bygget og modificeret fra det 11. til det 16. århundrede. Se på udskæringerne omkring døråbningen, og gå derefter ind i katedralen for at se nogle af de bedst kendte farvede glasvinduer i Frankrig og den fascinerende krypt fra det 11. århundrede, hvor du kan se resterne af den tidligere katedral på samme sted og en meget gammel fresko.

Klosteret Saint-Germain i Auxerre er også interessant, med klostre og andre klosterbygninger, der nu er åbne for offentligheden, dels som et museum dedikeret til Auxerres og regionens historie. Klosteret er kendt for de fresker, det indeholder i sin krypt, der stammer fra det 9. århundrede og er de ældste kendte kirkefresker i Frankrig. Der er flere andre religiøse monumenter i Auxerre, herunder kirken Saint-Pierre, kirken Saint-Eusebé og Visitandines kapel blandt andre.

Selvom de dominerer skyline, er Auxerre meget mere end bare krypter og kirker – selve byen har meget at tilbyde, når du udforsker, og meget af det gamle historiske centrum af byen er nu en region med beskyttet udvikling. Der er attraktive pladser, hvor du kan hvile på en cafe, sammen med smalle middelalderlige gader og et utal af attraktive gamle huse, ofte med bindingsværksfacader. Dele af Auxerre omkring rådhuset og klokketårnet er de mest interessante.

Højdepunktet er den gamle byport i hjertet af Auxerres gamle bydel, et urtårn fra det 15. århundrede, hvor okker- og guldfarvet solur og moondial kan ses. Tårnet ligger i hjertet af gågaden i Auxerre. Resten af ​​den gamle bydel bør også udforskes, især i den del af byen mellem rådhuset og Saint Etienne-katedralen, hvor du vil opdage forskellige andre interessante bygninger.

Hvis du går lidt ad floden, har du en attraktiv udsigt over byen. Der er to museer i Auxerre, der er af interesse for besøgende. Den ene er Leblanc-Duvernoy-museet med gobeliner og møbler, mens den anden er Natural History Museum. Af de mange parker og haver i byen anbefaler vi, at du besøger Arboretum Darnus-Rantheaume eller Parc de l’Arbre Sec, en botanisk have ved siden af ​​floden.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Office du Tourisme Dijon

11 Rue des Forges
21000 Dijon

T: +33 892 70 05 58

www: website link

Bourgogne Franche-Comté Tourism

BP 20623
21006 Dijon Cedex

T: +33 (0)3 80 280 280
F: +33 (0)3 80 280 300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Auxerre
clear sky
21.9 ° C
21.9 °
21.9 °
31 %
3.3kmh
0 %
tors
22 °
fre
35 °
lør
35 °
søn
33 °
man
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Auxerre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Auxerre #iAuxerre #VisitAuxerre #mybourgogne #bourgogne #burgundy #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her