Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Augustusburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Augustusburg

Augustusburg ligger i den betagende smukke Erzgebirge region i det østlige Tyskland, i fristaten Sachsen. Byen ligger tæt på fra Chemnitz og du vil hurtigt opdage, at den er bygget op omkring Jagdschloss som byder på utallige unikke historier.

Byen er relativt lille, men den har en helt uimodståelig charme at byde på. Denne gamle by er en af de få steder i verden hvor alle rent faktisk kender alle. Du vil uden tvivl opdage, at du bliver en del af byen stort set så snart du sætter fod indenfor dens grænser.

Derudover bør du også overveje et besøg til Rosts Wiesen, som er kendt for at være en fantastisk skiområde. Det er et af de få steder i regionen som er indrettet til familier, hvilket tydeligt kan ses på en kælkebane som er mere end 1 kilometer lang. Om sommeren byder området på haver, vandreruter, og fantastiske restauranter.

Augustusburg er en af de byer hvor du vil føle dig utroligt inspireret til at tage på opdagelse. Byen har utallige butikker, restauranter, og caféer, så der er masser af muligheder for at finde nogle skjulte perler.

Schloss Augustusburg

Schloss Augustusburg og Jagdschloss Falkenlust er blandt de mest imponerende fyrsteboliger i Tyskland og har været opført på UNESCOs verdensarvsliste siden 1984.

Barokpaladserne blev bygget i begyndelsen af ​​1700 tallet af ærkebiskoppen af ​​Köln. Byggeriet af Augustusburg begyndte i 1725 under opsyn af arkitekten Johann Conrad Schlaun. I 1728 fik den belgiskfødte arkitekt François de Cuvilliés til opgave at arbejde på Augustusburg sammen med Schlaun.

Slottets imponerende trappe blev designet af Johann Balthasar Neumann, mens haverne er designet af franskmanden Dominique Girards.

Rejser til Augustusburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Augustusburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Augustusburg Tourist Information

Fremdenverkehrsamt
Marienberger Str. 24
09573 Augustusburg

T:
F:

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Augustusburg
clear sky
17.7 ° C
19.8 °
14.7 °
51 %
2.8kmh
4 %
tors
18 °
fre
23 °
lør
27 °
søn
24 °
man
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Augustusburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Augustusburg #iAugustusburg #VisitAugustusburg #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her