Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Asuncion

Paraguay Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Paraguay

#Paraguay Rejser til Paraguay Republikken Paraguay, som er en indlandsstat i Sydamerika, kaldes ofte kontinentets “hjerte”. Landet blev koloniseret i det 16. århundrede af Spanierne, og landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Asuncion

Asuncion er et af de mest overkommelige byområder i hele verden. Udover at være hovedstaden er det også kulturcentrummet i Paraguay, hvilket betyder at der er masser af teatre, orkestre, osv. at vælge mellem under dit besøg. Derudover er der også mulighed for at tage til ballet og opera, hvis det er mere din boldgade.

Indenfor de seneste år har Asuncion udviklet det der bliver kaldt de 7 Skatte. Dette er en rundvisning af de kulturelle arvesteder i byen, som hver især blev valgt af befolkningen. Højdepunkterne ved denne rundvisning er Palacio de los Lopez, Hotel Guarani, og Iglesia de la Santisima Trinidad.

Sørg for at besøge det gamle jernbanemuseum og se de gamle toge som opbevares på grunden. Du kan også tage en tur ud til Aregua eller Luque fra museet. Tag en tur downtown for at udforske Calle Palm. Denne hovedgade byder på fantastiske butikker, caféer, og historiske bygninger. Manzana de la Rivera er hjemsted for adskillige velrestaurerede hjem, samt Presidential Palace og et arkitekturmuseum.

Asuncion er blandt andet kendt for sine luksuriøse indkøbscentre, hvoriblandt Pinedo og San Lorenzo er to af de nyeste og største byen har at byde på. Her vil du kunne købe mærker og lokale varer, så du ikke går tomhændet hjem.

Der findes kun en håndful grønne parkområder i byen, så hvis du gerne vil slappe af en stund bør du lægge turen forbi Salud Park, som befinder sig i Manora nabolaget. Her vil du blive mødt med fine stier i et naturligt miljø, så du kan gå eller løbe en tur. Husk at medbringe ID.

Asuncion er en enestående by som alle og enhver burde besøge på et eller andet tidspunkt i livet. Planlæg din tur hertil snarest muligt – du vil umuligt blive skuffet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Asuncion Tourist Information

José Asunción Flores
Asunción

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Paraguays turistkontor

#Touristboard Paraguay Tourism Authority Palma 468 – Turista Roga Asunción Paraguay T: +595 21 441 530 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Paraguay #visitParaguay #iParaguay #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Asunción
clear sky
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
38 %
2.6kmh
0 %
tors
15 °
fre
18 °
lør
16 °
søn
19 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Asuncion
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Paraguay #Asuncion #iAsuncion #visitAsuncion #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her