Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Arusha

Tanzania Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tanzania

#Tanzania Rejser til Tanzania Tanzania er et af de bedste lande, hvis man gerne vil opleve det vilde Afrika. Der er enorme vilde strækninger her i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Arusha

Beliggende i det nordlige højland i Tanzania under Mt. Meru og Mount Kilimanjaro, Arusha er landets safarihovedstad. Gæster, der begiver sig ud på det populære nordlige safarikreds, stopper alle i ‘Genève i Afrika’ for at forberede sig på deres rejser ind i den afrikanske busk.

Det dramatiske krater Mt. Meru står over byen som en majestætisk vagtpost, det er krater strødt med tykke skyer, det er skråninger mørkt med grøn skov. Arushas ideelle beliggenhed nær de store nationalparker og dens højlandsindstilling gør det til en fredelig idyll af afslapning inden starten på en spændende rejse.

Arusha blev bygget af tyskerne som et centrum for administrationen i den koloniale administration i det tidlige 20. århundrede og var en søvnig by med et garnison stationeret ved den gamle boma og et par butikker omkring en græsklædt rundkørsel. Fra sin bagvandsstatus midt i landbrugsjordene og plantagerne i det nordlige Tanzania er Arusha i dag en af ​​landets mest velstående byer.

Arusha er et stort internationalt diplomatisk knudepunkt. Byen er vært og betragtes som de facto hovedstad i det østafrikanske samfund. Siden 1994 har byen også været vært for International Criminal Tribunal for Rwanda. Det er en multikulturel by med et flertal tanzanianske befolkninger med blandet baggrund: indfødte bantuer, arabisk-tanzanianske og indisk-tanzaniske befolkning plus lille hvid europæisk og hvid amerikansk minoritetsbefolkning. Religioner i Arushan-befolkningen er kristne, jødiske, muslimske og hinduistiske.

Det nuværende sted for Arusha blev først afgjort i 1830’erne af den agro-pastorale Arusha Maasai fra Arusha Chini-samfundet syd for Kilimanjaro-bjerget. De handlede korn, honning, øl og tobak med den pastorale Kisongo Maasai i bytte for husdyr, mælk, kød og skind. Efterspørgslen efter Arushas fødevarer steg væsentligt i 1860’erne, da Pangani Valley-handelsruten blev udvidet gennem Old Moshi, Arusha og i sidste ende til det vestlige Kenya. Selvom det endnu ikke var en by, var det et regionalt centrum og havde en række bytræk.

På trods af sin nærhed til ækvator holder Arushas højde på 1.400 meter (4.600 fod) på de sydlige skråninger af Mount Meru temperaturer relativt lave og lindrer fugtighed. Kølig tør luft er udbredt i store dele af året. Temperaturen ligger mellem 13 og 30 grader Celsius med et gennemsnit omkring 25 grader.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tanzanias turistkontor

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tanzania
moderate rain
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
94 %
1.3kmh
100 %
fre
29 °
lør
22 °
søn
27 °
man
27 °
tirs
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tanzania #Arusha #iArusha #visitArusha #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arusha
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her