Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Arlon

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Arlon

Arlon (Flamsk: Aarlen, Tysk: Arel) med cirka 26.000 indbyggere ligger kun 5 kilometer fra grænsen til Luxembourg. Det er den tredje ældste by i Belgien efter Tournai og Tongeren.

Arlon er en ganske almindelig by med en arkitektur, der allerede passer ind i de stilarter, der findes i Luxembourg og Lorraine. Byen domineres af St. Donat kirken der er bygget på toppen af ​​Knipchen bakken, hvor slottet og Capuchin klostret engang stod.

En del af den romerske bymur fra det 3. århundrede kan stadig ses. Hovedårsagen med at komme til Arlon er at besøge det arkæologiske museum, et af de bedst kendte i Belgien. Her kan du se adskillige eksempler på romersk skulptur.

Gaspard Museum udstiller en samling møbler, malerier, keramik og religiøs kunst fra forskellige historiske perioder.

Før de romerske erobringer af Gallien området omkring Arlon beboet af Treveri, en stamme af blandet keltisk og germansk oprindelse. Lokalbefolkningen tilpassede sig relativt let til romersk kultur. Antallet og kvaliteten af ​​skulpturelle sten og monumenter, der er blevet fundet i området, viser, at bosættelsen hurtigt blev et kommercielt og administrativt center for den romerske civilisation.

I det meste af middelalderen blev de gamle romerske bygninger, såsom termerne, stadig brugt af befolkningen. I 1060 byggede Waleran I af Limburg, greve af Arlon, et slot på Knipchen bakken. I 1200 tallet blev det eneste cistercienserkloster for kvinder kendt til dato bygget i nærheden.

Da Filip II af Spanien arvede Holland fra sin far i 1555, startede en urolig periode for hele regionen, da der var kontinuerlige krige. I 1588 blev næsten halvdelen af ​​byen, inklusive slottet, ødelagt af de franske tropper.

Rejser til Arlon, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Arlon og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Arlon Tourist Information Office

Rue des Faubourgs 2
6700 Arlon

T: +32 63 21 63 60

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arlon
scattered clouds
15.3 ° C
17.7 °
15.3 °
66 %
2.3kmh
44 %
man
23 °
tirs
23 °
ons
22 °
tors
19 °
fre
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Arlon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Arlon #iArlon #VisitArlon #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her