Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Arles

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Arles

I slutningen af ​​1880’erne satte Vincent van Gogh Arles, en søvnig by i Provence, på kortet, da han tilbragte lidt over et år der og malede nogle af hans mest ikoniske værker. I dag er Arles en vigtig destination, der tiltrækker både udenlandske og lokale besøgende med sine kulturelle begivenheder og festivaler, gamle ruiner, historie og arkitektur.

Arles dateres til 123 f.Kr., da romerne overtog og gjorde det til en betydelig by. I 108 f.Kr. byggede de en kanal, der strakte sig til Middelhavet. Arles nåede toppen af ​​dets betydning i det fjerde og femte århundrede, da det blev et kulturelt og religiøst centrum og blev brugt af romerske generaler som et militært hovedkvarter for Europa.

Arles Amfiteater

Bygget af romerne i 90 e.Kr. er det storslåede Arles Amfiteater den centrale attraktion i Arles. På et tidspunkt holdt det over 20.000 tilskuere, der ivrigt kom for at se vognløbene og hånd-til-hånd-kampe. Inspireret af Colosseum i Rom måler amfiteatret 358 fod bredt og 446 fod langt. Det har 120 buegange plus blegere, gallerier og terrasser systematisk anlagt på to niveauer.

Luma Arles

Et spektakulært nyt kunstcenter, Luma Arles, åbner den 26. juni 2021. Designet af den verdenskendte amerikanske arkitekt Frank Gehry (manden bag Walt Disney Concert Hall i Los Angeles og Guggenheim Museum i Bilbao, Spanien) , tårnet er lavet af metalsten. Museet har følgeskab af fem tidligere industribygninger. Komplekset vil omfatte udstillingsrum, forskningsfaciliteter, seminarrum, et auditorium, studios og en cafe. Der er også et 10 hektar stort parkområde.

Vincent van Gogh

Fondationen Vincent van Gogh er et fundament dedikeret specifikt til den kunst, som Van Gogh skabte, da han boede i Arles i 1888 og 1889. Udover at vise originale stykker af Van Gogh fremhæver fonden samtidskunstnere inspireret af ham i midlertidige udstillinger, der finder sted en gang eller to gange om året. Den nye bygning blev bygget i 2014 og har over 3.000 kvadratmeter på to rummelige etager.

Der er et antal Van Gogh-ture, du kan tage i Arles for at lære mere om den tid, maleren tilbragte der. Turen fører dig ned ad de smalle brostensbelagte gader, hvor Van Gogh boede og malede. Du stopper også ved de butikker og caféer, han besøgte regelmæssigt.

Les Rencontres d’Arles

Årets største begivenhed i Arles er Les Rencontres d’Arles, en fotograferingsfestival, der viser arbejde af de bedste internationale og franske fotografer. Først afholdt i 1970 tiltrækker festivalen nu tæt på 150.000 besøgende hvert år.

Under festivalen finder du 40 udstillinger placeret i 30 forskellige rum rundt om i byen. Alle fotograferingsformer – inklusive portrætter, stillebenfotografering, abstrakt fotografering, urban landskabsfotografering og fotojournalistik – ser ud.

Arles Marked

I modsætning til de fleste markeder i Frankrig kan du på Arles Market forhandle til den bedste pris. Dette livlige marked er enormt med op til 450 leverandører om lørdagen. Shop efter vidunderlige lokale fødevarer som ost, honning, pølse, syltetøj og gelé og vin plus de modneste frugter og grøntsager fra nærliggende gårde og frugtplantager. Du finder også husholdningsartikler, kurve, sæber, sengetøj og tøj med provencalsk design på. Markedet er åbent onsdag og lørdag morgen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Arles Tourist Information

Office du Tourisme Arles
Boulevard de Lices
Arles

T: +33 04 90 18 41 2

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arles
clear sky
28 ° C
28.5 °
26.1 °
44 %
3.6kmh
0 %
man
33 °
tirs
32 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Arles
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Arles #iArles #VisitArles #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her