Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Arbatax

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Arbatax

Denne lille landsby i Tortoli på Sardinien giver besøgende et glimt af det autentiske Italien. Oprindelsen af ​​Arbatax er arabisk af natur og bogstaveligt oversat til “Det 14. tårn.” Tidligere blev der opført vagttårne ​​langs den italienske kyst for at beskytte mod invasioner fra havet. I dag er der stadig nogle rester af denne historie, som venter på at blive opdaget af dig på dit næste eventyr.

Det spanske tårn

Selvom det næppe er bemærkelsesværdigt på grund af sin højde, er det spanske tårn i Arbatax stadig et besøg værd, når der er en klar dag i området. Det ligger på et af de højeste punkter i regionen, så det Tyrrhenske Hav kan løbe ud før dig. Medbring dit kamera til et solnedgangsbillede, så du altid vil huske, hvordan denne udsigt tog pusten fra dig.

Stranden i Rocce Rosse

Denne unikke strand byder på nogle fantastiske klippeformationer at se, mens du vandrer langs kanten af ​​sandet og stikker tæerne ind i de blide bølger. Sørg for at medbringe robuste sko, fordi stranden er rustik i naturen. For dem, der elsker beachcombing, vil dette være stedet at være, hvis du har tid til at passere, mens du venter på en færge.

Den smalsporede jernbane

Arbatax er forbundet med tog til Lanusei og Cagliari. Det er mere en turistoplevelse end en egentlig transportmetode, så slap af og nyd seværdighederne, hvis du har tid til at tage dem ind. Hvis du mangler tid, så træk bare et tæppe frem, stræk ud ved samfundets offentlige strand, og nyd Sardiniens solskin i et stykke tid.

Arbatax er et lille samfund med et stort hjerte. Du finder alt, hvad du har brug for til din kommende rejse her og chancen for at finde noget utroligt på samme tid. Det er bestemt en enestående oplevelse.

Rejser til Arbatax, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Arbatax og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Arbatax Tourist Information

Via Lungomare, 89
08048 Arbatax

T: +39 339 899 2939

www: Website Link

Regione Sardegna

Regione Autonoma della Sardegna

viale Trieste 105
09123 Cagliari

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arbatax
clear sky
9.1 ° C
9.1 °
9.1 °
57 %
1.4kmh
0 %
ons
13 °
tors
12 °
fre
12 °
lør
13 °
søn
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Arbatax #iArbatax #VisitArbatax #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arbatax
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her