Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Antwerp

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Antwerp

Antwerpen, eller Anwerp, om du vil, er den næststørste by i Belgien, og kaldes undertiden endda Anvers, afhængigt af din nationalitet.

Det er forbundet med Nordsøen via Schelde og Westerscheldes flodmunding og er en af ​​de største havne i hele Europa. Byen havde måske nok sin oprindelse i Rom, men det var frankerne, der hjalp til at skabe det, de fleste ville betragte som en moderne by.

Det du vil finde, hvis du kommer på besøg her, er en afslappet, virkelig fed oplevelse, der er perfekt for dem, der elsker lidt jazz, lidt kunst, og chancen for at shoppe efter masser af diamanter. Hvad kunne dit besøg til denne by omfatte?

Et af de nyeste gallerier er et af ​​de bedste

Med bare nogle få i branchen er MAS et af de bedste eksempler på et moderne museum i verden i dag. Det er et 10-etagers kompleks, der tilbyder et overordnet tema for hver etage i en lang række medier. Fra primitive artefakter til malerier af de gamle mestre og de moderne video udstillinger, anbefaler vi at planlægge en hel dag til virkelig at udforske alt det, MAS har at byde på.

Du kan heller ikke ignorere Plantin-Moretus, hvis du befinder dig i Antwerpen. Dette utrolige sted er vært for verdens første trykkeri og har været museum i næsten 150 år. Stedets gårdsplads daterer sig tilbage til 1622, og ​​middelalderbygningerne er et malerisk syn, uanset hvordan vejret måtte være. Det er ikke underligt, at hele komplekset fik UNESCO Verdensarvsstatus.

Hvis du besøger Antwerpen kan du ikke komme uden om et besøg i diamant-distriktet. Over 80% af de rå diamanter handles gennem dette distrikt. Du kan godt risikere at stå over for en handel, du ikke kan afslå!

Tag til Tabac, hvis du rigtig vil more dig

Så mange steder inden for underholdningsbranchen forsøger at appellere til en bestemt demografisk gruppe med en omhyggelig markedsføringsplan og specifikke produkter. Hos Tabac vil du overhovedet ikke finde noget af den slags. Der er en masse gamle metalborde og -stole, et par cigaretautomater, som måske eller måske ikke fungerer, afhængigt af hvor hårdt du slår til dem, og det hele bevidner simpelthen en meget tilfældig metode at flikke en bar sammen på. Men efter et enkelt besøg vil du dog forstå, hvorfor det altid er propfyldt.

Antwerpen er også kendt for sin indflydelse inden for funk og house musik, så Cafe d’Anvers er et fantastisk sted at være, hvis du vil nyde levende musik. Den har til huse i en renoveret kirke, så akustikken er helt rigtig til at more sig. I juli og august er der gratis danseaftener hver fredag​​, så trods folkemængderne og forføj dig derned for at more dig.

Er det ikke på høje tid, at du selv oplever Antwerpen? Der er meget at se i denne by og hvert besøg har tendens til at være anderledes end det sidste. Begynd din rejse her, og du vil ikke fortryde det!

Seværdigheder i Antwerpen

Havnerundfart – Havenrondvaart naturligvis

Havenrondvaart kalder man en havnerundfart på disse kanter. Uanset hvad man kalder turen, ja så må du absolut ikke gå glip af denne. Antwerpen er en af verdens største havnebyer så der er nok af spændende ting og aktiviteter at kigge på.

Brabo fontænen

Brabo fontænen er rejst til minde om den romanske kriger Silvius Brabo der huggede hånden af en kæmpen der i 1500 tallet terroriserede skibsfarten på Schelde floden , sådan siger sagnet ihverfald.

Nogle mener at navnet Antwerpen stammer herfra , at kaste hånden hedder på flamsk handwerpen , så det passer jo meget godt sammen.

Kathedraal, Antwerpen katedralen

Kathedraal, Antwerpen katedralen er Belgiens største offentlige bygning der dækker et areal på næsten en hektar. Katedralen er 117 meter lang og 65 meter bred på det bredeste sted.

Der er ialt 7 skibe og ikke mindre end 125 søjler. Byggeriet blev påbegyndt i 1352 og afsluttet i 1521. Det flotte klokketårn når en højde af 123 meter og klokkespillet har 47 klokker.

Inde i katedralen kan du finde arbejder af mange kendte kunstnere , selvfølgelig også af byens kendte søn Rubens. Rubens har stået bag 3 smukke værker i kirken Korsrejsningen , Nedtagelsen fra korset samt Maria himmelfart.

Addresse: Handschoenmarkt
www.dekathedraal.be

Antwerpens bedste kirkelige sights

Skt. Carolus Borromeuskerk var oprindeligt en jesuitterkirke der havde navn jesuitterordenens grundlægger Ignatius af Loyola.

Skt. Jakobskerk hvor Rubens ligger begravet , kirken er marmorbeklædt og den er tillige udsmykket med en lang række billeder og skulpturer.

Skt. Pauluskerk, kirke eller museum ? døm selv , under alle omstændigheder finder du mere end 200 skulpturer og 50 malerier , bl.a. af Rubens , van Dyck og Jordaen. Kirken er en tidligere dominikaner kirke der er opført i 1639

Antwerpens zoologiske have

Denne zoologiske have er en af verdens ældste og det er Belgiens ældste zoo. I haven finder du mere end 5.000 dyr af 950 forskellige arter. Antwerpens zoologiske have ligger i centrum af byen og en tur i haven betragtes af mange som en måde at slappe af fra storbyens larm og lyde.

Addresse: Koningin Astridplein 26
www.zooantwerpen.be

Park Middelheim med mere end 300 skulpturer

Middelheim museum er et open air museum med mere end 300 skulpturer på udstilling der blandt andet udstiller skulpturer og statuer af nogle af verdens største skulptører og billedhuggere.

Af kunstnere repræsenteret kan blandt andet nævnes: Auguste Rodin, Henry Moore, Chris Burden, Dan Graham og naturligvis mange flere.

Udstillingsområdet er et dejligt parkanlæg så det er absolut et anbefalelsesværdigt museum at besøge.

Addresse: Middelheimlaan
www.middelheimmuseum.be

Rejser til Antwerpen, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Antwerpen og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Antwerpen Tourist Information

Central Station
Koningin Astridplein
2018 Antwerp

T: +32 3 232 01 03

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Antwerpen Boutique & Luksushoteller

#Antwerp Antwerpen Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Antwerpen Antwerpen - det første du gør er at forbinde en...

Antwerpen City Walk

#CityWalk City Walking Tour Antwerp, video Antwerp https://www.youtube.com/watch?v=1mUAF737HxE   #Antwerpen #Belgium #Citywalk #Sightseeing #Video
FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antwerp
clear sky
23.6 ° C
25.5 °
21.6 °
58 %
3.1kmh
0 %
man
23 °
tirs
20 °
ons
22 °
tors
20 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Antwerp
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Antwerp #iAntwerp #VisitAntwerp #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her