Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Antofagasta

Chile

#Chile Rejser til Chile Chile er en af verdens endelige grænser. Her vil du kunne udforske sprudlende floder, smukke bjergtoppe, og massive statuer, som bare står...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Antofagasta

Antofagasta ligger i det nordlige Chile og har igennem en årrække været en af områdets traditionelle mine områder. Med dens kystnære beliggenhed og dens rige fundament har byens infrastruktur formået at vokse betydeligt på det sidste årti – nu til dags byder området på noget der minder om en badeby atmosfære. Dens bløde sand, skyggekastende palmetræer, og unikke attraktioner er det en by for alle.

En af de mest ikoniske billeder af Antofagasta er Mano del Desierto. Denne skulptur er mere end 10 meter høj. Den blev skabt af lokale kunstnere og ligner en hånd som strækker sig op fra sandet i den lokale ørken. Den befinder sig syd for byen.

Når du har set skulpturen bør du rejse længere sydpå for at finde Cerro Paranal. Dette bjerg er hjemsted for et observatorium og byder på en enestående udsigt over regionen. Det er tilladt – og gratis – at besøge observatoriet om weekenden, men man skal registreres først. Derudover skal man også have egen snack eller frokost med.

Hvis du virkelig vil ud at udforske kysten bør du tage til La Portada, som befinder sig nord for Antofagasta. Denne naturlige kystregion byder på en naturlig bue lige ud for kysten. Stranden er del af et bevaringsprojekt og må derfor ikke besøges, men udsigten er fantastisk og faciliteterne er ikke til at klage over.

Chile er et magisk land og Antofagasta er et fantastisk indgangspunkt til alle dets vidundere. Planlæg en tur hertil snarest muligt – det er en ferie du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Antofagasta Tourist Information

Manuel Antonio Matta 2592
Antofagasta

T: +56 55 321 7611

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Chiles turistkontor

#Touristboard Chile Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Chile #visitChile #iChile #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antofagasta
scattered clouds
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
83 %
1.5kmh
47 %
tirs
17 °
ons
18 °
tors
22 °
fre
20 °
lør
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Antofagasta
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chile #Antofagasta #iAntofagasta #visitAntofagasta #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her