Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Antananarivo

Madagaskar

#Madagascar Rejser til Madagaskar Dette ørige, der ligger lige ud for Afrikas kyst, er kendt for sin unikke flora og fauna. Det er et land hvor lemuren...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Antananarivo

Madagaskar er en af verdens smukkeste og mest unikke destinationer og med blot en enkel tur til Antananarivo vil du med lethed kunne se hvorfor. En af grundene til at det er så fantastisk en destination er at der ikke er meget støttende infrastruktur, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan sammensætte en unik rejseplan i smukke omgivelser.

Mens du befinder dig i Antananarivo bør du besøge Rova, hvilket var paladset for Imerina kongeriget i det 17. århundrede. Her står stadig nogle af de gamle udebygninger samt ruinerne af hovedbygningen. Der blev bygget et kapel på grunden efter en altødelæggende ildebrand i 1990erne. Du kan købe dig til en guidet rundvisning på fransk eller engelsk.

Byen er også hjemsted for et arkæologimuseum som byder på forskellige udstillinger med lokale fund. Museet udforsker historien bag bosættelserne i Madagaskar fra det 1. århundrede til nu. En ferie til Antananarivo byder på utallige muligheder for at komme udenfor byen og udforske de unikke måde Madagaskars natur har udviklet sig. Øen har været meget isoleret i sin udvikling og byder derfor på utallige unikke muligheder. Derudover kan du også tage på jungletur.

Foretrækker du en mere kontrolleret vildtlivsoplevelse bør du overveje at besøge Croc Farm i nærheden af lufthavnen. Her kan du se flere end 80 forskellige dyrearter, heriblandt de berømte lemurer som kalder øen deres hjem. Antananarivo byder naturligvis på visse udfordringer, men det er ikke en mindre attraktiv feriedestination af den grund. Overvej en tur hertil hvis du er typen som er frisk på eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Antananarivo Tourist Information

Office National du Tourisme de Madagascar
Lot IBG 29C Antsahavola
B.P. 1780
101 – Antananarivo

T: +261 20 22 661 15

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Madagascars turistkontor

#Touristboard Madagascar Tourism Authority Office National du Tourisme de Madagascar Lot IBG 29C Antsahavola – B.P. 1780 101 – Antananarivo T: +261 20 22 661 15 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Madagascar #visitMadagascar #iMadagascar...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antananarivo
scattered clouds
17 ° C
17 °
17 °
63 %
6.7kmh
40 %
søn
15 °
man
18 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
19 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Antananarivo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Madagascar #Antananarivo #iAntananarivo #visitAntananarivo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her