Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Angoulême

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Angoulême

Angoulême ligger på et kalkstenplateau med udsigt over Charente-floden. Takket være sin højtliggende placering har byen tilnavnet “balkonen i det sydvestlige” Frankrig. Når du står ved kanten og ser ud over det omkringliggende landskab – ved du nøjagtigt, hvordan det fik det navn.

Dens placering har altid gjort det meget eftertragtet, romerne tog det for sig selv og befæstede byen mod erobrere, og det har bestemt haft en turbulent fortid. Den øvre by Angouleme er et fantastisk sted at vandre med masser at se og gøre – selvom det er kuperet. Det er ret forskelligt fra den nederste del og har mere at tilbyde turister.

Der er elegante firkanter, klingende springvand og storslåede bygninger. Stilarter spænder fra middelalder til renæssance, og det har et ret parisisk udseende i nogle dele med en neo-klassisk stil. Det er ikke så overraskende, da Angoulême fik en makeover i det 19. århundrede fra Paul Abadie, den franske arkitekt og restauratør, hvis arbejde omfattede Sacré-Coeur-basilikaen i Paris.

Udsigten fra bymuren over det omkringliggende landskab bringer det virkelig hjem til dig, at dette i høj grad er en by på landet.

Fra byens vold i 1801 blev General Resnier, lokal mand og ivrig opfinder, den første mand til at opnå betydelig flyvning med vinger. Han sprang ud fra Esplanade de Beaulieu og formåede at flyve 300 meter før han landede nedenunder. Et skilt markerer stedet på voldene. Årsagen – han håbede at finde en måde for Napoleon at invadere England med fly.

Tegneserier tages alvorligt i Frankrig, de accepteres som en respekteret kunstform. Hvert år afholder Comic Museum of Angoulême en tegneseriefestival, der tiltrækker mere end 200.000 besøgende. Byen er også Frankrigs gadekunsthovedstad, og du kan næppe dreje et hjørne uden at få øje på et vægmaleri, tale-boble-gadenavn eller en statue, der ærer en tegneseriekunstner.

Museum of Angoulême er et fantastisk sted at opdage Charentes historie. Det ser ganske lille ud udefra, men det har en overraskende god samling. Området er meget rig på fossiler, så der er en fremragende række af fossiler og skelet inklusive en dinosaur. Beaux arts-sektionerne, malerierne og objekterne udstilles i værelser, der ligner saloner fra det 17. århundrede.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Angoulême
clear sky
30.2 ° C
31.5 °
29 °
25 %
4.1kmh
0 %
fre
40 °
lør
39 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Angouleme
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Angouleme #iAngouleme #VisitAngouleme #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her