Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Angers

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Angers

Angers kaldes undertiden ‘sort’ på grund af skiferen, som dens bygninger er bygget med. Det er en by, der stadig har sin middelalderlige struktur med smalle, snoede gader og er en by med mange attraktioner.

Byen Angers har gammel oprindelse, og det er muligt, at den eksisterede i romertiden – det sted, der af Caesar blev omtalt som stedet kaldet ‘Andes’ eller ‘Andibus’, der blev brugt som en vinterlejr for hans legioner.

Byen blev grundlagt på to bakker mellem Maine-floden, som deler den i to dele, der er forbundet med flere broer. Angers er en gammel og magtfuld by med mure tilgængelige gennem mange porte bygget gennem århundrederne. Midten af ​​den murede by (Citadellet) er domineret af slottet, som ifølge legenden blev bygget i 718 e.Kr. af Ranfray, grev af Anjou. Slottets og byens etablerede historie går tilbage til det 13. århundrede.

Selvfølgelig dominerer slottet i centrum af Angers byen og er et besøg værd. Det er også ret slående med sine mange søjler med stribede mønstre og også for de attraktive parterrehaver, der er lagt omkring dens base. Angers er dog en levende og interessant by med mere at se end bare slottet.

Ved siden af ​​slottet står katedralen Saint-Maurice, indviet i 1030 af biskop Hubert, og derefter udvidet gennem århundrederne. I gotisk stil er det et latinsk kors og et enkelt skib med sejlhvelv og en række smukke glasmalerier og mange statuer.

På den ene side er en trappetrin, der fører op til den smalle dobbeltspirede bagside af katedralen, snarere en slående udsigt. I den anden ende er Place Sante-Croix, som ligger i byens pulserende hjerte. Her kan du se det middelalderlige ‘Adam’s Hus’ (‘Maison d’Adam’), der er dekoreret med en række skulpturer, herunder livets træ og måske mest berømte ‘Le Tricouillard’, der har bukserne nede og alt hængende ud !

Ikke langt herfra er det smukke Grand Theatre og Collegiale Saint Martin. Collegiale Saint Martin er en af ​​de bedst bevarede middelalderlige renæssancebygninger i Frankrig, og du kan komme ind i dets dejlige interiør mod et mindre gebyr og beundre både dets arkitektur og de kunstudstillinger, der er udstillet året rundt. Hold øje med både krypten med dens sarkofager og i et andet kælderområde den form, der blev brugt til at skabe kirkeklokkerne.

Tæt ved Musée des Beaux Artes og Galerie David d’Angers i nabobygninger er ikke kun smukke, men er hjemsted for nogle kunstværker. Musée des Beaux Arts i Rue du Musée har malerier fra det fjortende til det tyvende århundrede med værker som ‘Jomfruen og barnet og Johannes Døberen’, af Botticino (1446-1497), ‘Jomfruen og barnet’, af Niccolò Pisano (1470 ca.-1536), ‘Les Festin de Diex’ af Jan Brueghel den ældre (1568-1625), Rubens [1577-1640] (‘Silenus’), Lorenzo Lippi [1606-1665] (‘Allegory af simuleringen ‘) såvel som mange landskaber (Monet [1840-1926], Lebourg [1849-1928], Boudin [1824-1898], Lebasque [1865-1937]).

Museet ligger i et palæ fra det 15. århundrede og har også en have – Jardin du Musée des Beaux Arts et le cloitre Toussaint.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourisme Pays de la Loire

Conseil Régional des Pays de la Loire
Hôtel de la région
1 rue de la Loire
44966 Nantes Cedex 9

T: +33 02 28 20 50 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Angers
clear sky
24.4 ° C
26 °
24.3 °
32 %
4.2kmh
0 %
fre
37 °
lør
38 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Angers
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Angers #iAngers #VisitAngers #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her