Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Amman

Jordan

#Jordan Rejser til Jordan Jordan er en populær rejsedestination i sig selv, men mange vælger at kombinere en tur til Jordan med en tur til Israel,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Amman

Med en stærk periode med økonomisk vækst, er Amman en af de bedste byer i Mellemøsten at besøge lige nu.

Det er ikke bare den mellemøstlige kultur, du vil komme til at opleve med et besøg i denne utrolige by. Ser du, regionen har været beboet siden det 13. århundrede f. Kr. og Amman er endda nævnt i den hebraiske bibel. Romerne havde også kontrol over regionen i nogen tid, og ruinerne af deres bygninger kan også ses.

En stor del af Ammans turisme er fokuseret på den gamle by, hvor du vil finde et utroligt marked og kong Hussein moskeen. Der er et par andre vigtige steder at se, når du besøger Amman, og selvfølgelig… lad os tage et kig nedenfor!

Citadel Hill er det sted du absolut skal besøge

Dette nationale historiske sted, som er kendt som Jabal al-Qal’a, er et af ​​verdens ældste kontinuerligt beboede steder. Der er fæstningsmure omkring stedet, men eksperter mener, at der er så meget potentiale i det omkringliggende område for massive arkæologiske fund, at der altid synes at være en vis aktivitet deromkring. Stedet er symbol for fødslen af ​​de tre primære monoteistiske religioner, og Jordans Arkæologiske Museum har nogle af de bedste artefakter udstillet, der er blevet fundet til dato. Herkules templet, der ligger på stedet, siges at være bygget af Marcus Aurelius.

Du kan også nyde det romerske forum og det romerske teater, som er Jordans største teater. Det har plads til 6.000 tilskuere og menes at være bygget omkring år 150 e. Kr. Det bruges i dag stadig til kulturelle og sportslige arrangementer. Der er også en række nye moskeer, der giver bybilledet en storslået blå farve, mens Abu Darweesh moskeen er ternet i sort og hvid.

Du kan få en smagsprøve på den vestlige livsstil i dagens Amman

For blot et årti eller to siden, var livet i Amman meget anderledes. En gåtur ned ad Wakalat Street ville have bragt dig forbi nogle falafel steder eller shwarma boder. I dag kan du finde masser af amerikanske restauranter, franske bistroer, og endda asiatiske fusion restauranter, der kappes om dine turistpenge. Tilføj en McDonald’s og TGI Friday’s, så har du adgang til stort set alt hvad du kunne få lyst til at spise.

For et land i Mellemøsten er påklædningsnormerne og nattelivet også langt mere liberalt end i nabolandene. Kvinder går for eksempel gerne i tank toppe og korte nederdele. Desværre gutter, hvis du ikke har en dame på armen, når du ønsker at besøge Abdoun Circle, vil du blive nægtet adgang ved døren. Mange klubber har en streng politik om kun at tillade par. Du komme til kræfter igen i byens indkøbscenter, som har fire etager af lyksalig shopping, du kan nyde.

Er du klar til at besøge Amman? Denne smukke by har en masse moderne faciliteter at byde på, mens du udforsker de gamle steder, som menneskeheden har kaldt hjem i tusindvis af år. Planlæg din tur i dag og se med egne øjne, hvorfor Amman kunne kaldes den moderne menneskeheds vugge.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jordans turistkontor

#Touristboard Jordan Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Jordan #visitJordan #iJordan #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Amman Boutique & Luksushoteller

#Amman Amman Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Amman
haze
26.1 ° C
26.1 °
24.8 °
50 %
1kmh
0 %
man
26 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
28 °
fre
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Amman
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Amman #iAmman #VisitAmman #Jordan #VisitJordan #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her