Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#American Samoa

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Amerikansk Samoa

Amerikansk Samoa ligger tættere på Australien end fastlandet USA, som Amerikansk Samoa er en associeret del af. Landet består af fem større øer og to atoller.

Sammen med Jarvis Island, som ikke er associeret del af USA, kan Amerikansk Samoa regnes som værende det sydligste punkt i USA.

En af de bedste måder at lære denne ø bedre at kende er at udforske “National Park of American Samoa”. Udganspunktet for dit ø-eventyr kan passende være hovedstaden, Pago Pago, hvorfra du kan besøge og udforske parken. Parken er virkeligt robust og autentisk, idet den kan være svært tilgængeligt. Du bør overveje at chartre en båd for den fulde oplevelse.

Strandene i Amerikansk Samoa er smukke og meget hvide sand med det flotteste turkisfarvede vand, som man forestiller sig det skal være på en ferie i det sydlige Stillehavs. Selv nationalparken har en fantastisk strand, kaldet Ofu, hvor du kan klatre vulkanske sten eller ligge og plaske i de lavvandede søer. Mange af strandene er stort set tomme på grund af øens fjerne beliggenhed, hvilket betyder at du kan slappe helt af under en varm sol, blide bølger og en stille brise.

“Two Dollar Beach” er noget mere rustik, men herfra har du en fantastisk panoramaudsigt, som du sikkert aldrig vil glemme. Husk at tage dig tid til at udforske og opleve koralrev og tidevandssøer under dit ophold.

Hvis du elsker at udforske, opleve og nyder ø-liv, så er Amerikansk Samoa stedet at være. Nogle kalder det et glemt hjørne af USA. Du vil helt sikkert kalde det et perfekt paradis.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Pago Pago

#Pago Pago Rejser til Pago Pago Pago Pago som er hovedstad i Amerikansk Samoa er den perfekte destination for de, der elsker at udforske og opleve....

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Amerikansk Samoas turistkontor

#Touristboard American Samoa Tourism Authority Ground Floor Fagatogo Square Route 001 Fagatogo, American Samoa, 96799 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #AmericanSamoa #visitAmericanSamoa #iAmericanSamoa #touristinformation #touristoffice #touristboard

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Pago Pago
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
79 %
7.9kmh
17 %
lør
26 °
søn
26 °
man
26 °
tirs
27 °
ons
27 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
AmericanSamoa
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AmericanSamoa #visitAmericanSamoa #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her