Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Amalfi

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Amalfi

Når du ser Amalfi fra havet, garanterer vi, at du kommer til at blive forelsket. Dette lille samfund er bygget ind i mundingen af ​​en kløft ved foden af ​​Monte Cerreto.

Der er høje klipper og en smuk kyst, der vil tiltrække øjet og aldrig slippe det. Dette samfund er altid et populært feriemål og er officielt anerkendt som et UNESCOs verdensarvssted. Her er, hvad du finder langs hendes gader.

Saint Andrews katedral

Dette samfunds rigdom betød, at da det blev bygget op i middelalderen, var de arkitektoniske design en afspejling af Amalfis høje status. I dag betyder det, at nogle af de bedste eksempler på denne tids byggestil kan findes her. St. Andrew’s Cathedral viser dette ikke kun smukt, men en klatring op ad trappen vil lade dig overse Piazza Duomo for en betagende udsigt.

Museet for håndlavet papir

I den nordlige del af Amalfi ligger et fantastisk museum, der blev skabt som en hyldest til de papirfremstillingstraditioner, der var med til at grundlægge denne by. Dette samfund var et af de første til at producere papir i hele Europa. Museet rummer meget af det udstyr, fuldt restaureret og funktionelt, der skulle til for at papir kunne fremstilles i hånden.

Snup en citron

De citroner, der dyrkes i Amalfi, er omkring dobbelt så store som en gennemsnitlig citron og er søde i stedet for sure. Du vil finde dem vokse i mange af de terrasserede haver og nogle gange endda på offentlige områder. Hvis du aldrig har fået en af ​​disse citroner før, og du besøger dette fællesskab, så sørg for at få fat i en og nyd.

Amalfi giver besøgende mulighed for at udforske naturen eller slappe af med stil. Dette fællesskab vil blive ved med at ringe til dig på grund af dets skønhed og charme… og det er et opkald, der er værd at lytte til en gang imellem.

Rejser til Amalfi, Italien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek de billigste flybilletter og hoteller i Amalfi og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Amalfi Tourist Information

Via Lorenzo D’Amalfi 34
84011 Amalfi SA

T: +39 089 830 4536

www: Website Link

Regione Campania

via S. Lucia 81
80132 Napoli

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Amalfi
clear sky
11.6 ° C
12.2 °
11 °
78 %
2.7kmh
0 %
ons
12 °
tors
12 °
fre
11 °
lør
12 °
søn
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Amalfi #iAmalfi #VisitAmalfi #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Amalfi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her