Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Altinkum

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Altinkum

Med gyldne sandstrande, dramatiske bjerge i baggrunden og fantastisk gode faciliteter, er ferier i Altinkum ideelle for familier og par, der vil have den perfekte strandferie i solen. Byen ligger på tyrkiets ægæiske kyst og stranden er ren med krystalklart vand – perfekt til en lang dag med dasen i solen, hvor du kan nyde det skønne vejr under ferien i Altinkum.

En af hovedattraktionerne er det gyldne sand og det lave vand, der gør stedet populært blandt familier. De mange vandsportsaktiviteter på stedet kan holde selv de mest eventyrlystne underholdt på strandferien. Besøg den gamle fiskerlandsby vest for byen. Her kan du opleve stille huse, cafeer som i gamle dage og traditionelle fiskerbåde. I skarp kontrast til hovedbyen Altinkum, der er moderne med mange butikker, barer og restauranter – perfekt til at købe de nødvendige småting og nyde en skøn frokost og aftensmad.

Hvis det er shopping du ønsker, er den større by Bodrum ikke langt væk, og her kan du købe smykker eller lædervarer, bare du husker at prutte om prisen. For en aktiv familieferie, kan du tage en bådtur til Kudasi eller besøge de nærliggende øer. Du kan også tage børnene med til Pegasus rideskole for en ridetur eller besøge det lokale vandlang – en skøn måde at køle af på i Tyrkiets sol.

For en god kulturel oplevelse under ferien i Altinkum, kan du besøge de romerske tempel i Didim eller opleve de antikke ruiner i Ephesus. For en anden type oplevelse, kan du prøve an afslappende massage eller behandling i et af de tyrkiske bade, eller hvorfor ikke lære at dykke. Når du har haft en lang dag med aktiviteter, kan du opleve en af restauranterne ved havnefronten, der serverer lokale og internationale retter, med noget for enhver smag og pengepung.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Altınkum
clear sky
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
12 %
0.7kmh
3 %
tors
33 °
fre
33 °
lør
35 °
søn
34 °
man
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Altinkum #iAltinkum #VisitAltinkum #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Altinkum
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her