Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Altenahr

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Altenahr

Altenahr ligger ca. 35 kilometer sydvest for Bonn. Altenahr er en by med en 1000 år lang historie, og den er mest kendt for udflugter på floden Ahr og til slottet (Burg Are) fra det 11. århundrede.

Et slot fra det 12. århundrede venter bare på dig.

Are Castle blev ødelagt i det 18. århundrede, fordi det blev brugt som kilde til oprør. Slottets ruiner ligger højt over Altenahr og giver dig et fantastisk blik på dalen nedenfor.

Udforsk Sommer-Rodelbahn.

For omkring 8 euro modtager du 10 ture ned ad kælkebakken om sommeren. Hvis det ikke er din ting at glide ned ad et stålrør, så er der go-karts, en petting zoo og en arkade. Det er kun få kilometer uden for byen, og du har det sjovt på en solskinsdag.

Tag en afslappende tur, der bare er din stil.

Hvis du vil have en sti, der næsten er lodret og involverer adskillige trin, eller hvis du foretrækker en blid skrånende sti frem for en vingård eller en voliere, finder du den perfekte vandringsmulighed i Altenahr til at hjælpe dig med at slappe af. En stolelift kan føre dig til toppen af ​​stierne, men det er ikke for dem, der ikke er glade for højder.

Nyd festivaler og vingårde

Byen er vært for nogle interessante festivaler, for eksempel: “Ostergrüße” (Påskehilsner), “Weinsommer” (Vinsommer), “Burgenfest” (Slotfestival) og “Sternstunden” (Starlit timer). Dem, der søger fred og ro, kan udforske det fredede område Langfigtal.

Altenahr ligger ved floden Ahr og er din indgang til Eifel-bjergene. Du finder ud af, at der er flere vingårde i samfundet at nyde, men prøveudtagning af vin involverer sit eget store eventyr. En 35 kilometer sti fører dig gennem vinmarkerne og får dig til at arbejde for at nyde noget godt … eller du kan bare nyde vinbaren i byen. Her er nogle andre sjove muligheder at nyde under et besøg i Altenahr.

Altenahr tilbyder et historisk sted for at nyde noget af den bedste vin, som Tyskland producerer.

Rejser til Altenahr, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Altenahr og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Altenahr Tourist Information

Weinort Altenahr e.V.
Touristinformation / Haus des Gastes
Altenburger Straße 1a
53505 Altenahr

Tel.: +49 02643 8448
Fax: +49 02643 3516

www: Website Link

Tourismus Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstr. 103-105
56068 Koblenz

T: +49 (0) 261 915 200
F: +49 (0) 261 915 2040

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Altenahr
broken clouds
25.1 ° C
27 °
23 °
52 %
2.2kmh
82 %
fre
25 °
lør
26 °
søn
27 °
man
26 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Altenahr #iAltenahr #VisitAltenahr #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Altenahr
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her