Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Altea

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Altea

Altea er fyldt med hvidkalkede huse og virksomheder og har længe været et mekka for turisme. På grund af sin unikke beliggenhed, nyder byen godt af et utroligt mildt klima, der ikke ofte deles med andre byer langs kysten.

Mange mennesker elsker Altea, som er en del af Costa Blanca, på grund af strandene, der er lige så hvidkalkede som boligerne i byen, muligheden for at solbade i fred og chancen for at udforske labyrinten af ​​brostensbelagte gader i denne by. Med masser af smukke restauranter, der kan friste dig, skal du sørge for at pakke behagelige sko – mange af Alteas gader er utilgængelige for køretøjer.

En af de ting, der gør Altea unik, er den russisk-ortodokse kirke. Denne kirke, der ser ud som om, den hører mere til i et eventyr end i en hvidkalket by, har en tredelt konstruktion, der er tænkt at skulle afspejle Guds treenige natur. Det er ikke den største kirke, du nogensinde vil besøge, men den er virkelig charmerende og sjov at se. Den er faktisk en kopi af et design fra det 17. århundrede! Du vil sandsynligvis ikke ender med at tilbringe oceaner af tid med at besøge denne seværdighed, men når du ser kirken og den udsigt, der omgiver den, vil du være glad for, at du ikke gik glip af den!

Hver tirsdag fylder sælgere byens brostensbelagte gader for at sælge deres hjemmelavede eller hjemmedyrkede produkter. Friske blomster fylder luften med en vidunderlig duft, mens du slentrer mellem friske råvarer, krydderurter, nødder, og nogle helt utrolige søde sager. Altea er faktisk venskabsby med 23 andre byer over hele Europa, og hver by bringer en del af sig selv til alle de andres markeder, hvilket betyder, at Alteas to markeder også har over 20 andre kulturer og traditioner, som du kan udforske. Sørg for at bringe masser af penge!

Det, der gør Altea til noget helt særligt for så mange mennesker, er den gamle bydel. Du kan standse og stirre ud over Altea-bugten til bjergene, der omgiver en del af byen, hvis du ønsker det. Du kan stoppe og snakke med en person, som om, I var gamle venner. Du kan købe frisk brød, spise noget af det selv og derefter gå og fodre fuglene nede ved kysten. Der er masser at se, gøre og udforske, mens du tager et kig ned ad en sidegade her eller rundt om et hjørne der.

Rejser til Altea, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Altea og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Altea Tourist information

Carrer Sant Pere, 14
03590 Altea

T: +34 965 84 41 14

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Altea
clear sky
28.7 ° C
31.4 °
27.6 °
67 %
2.7kmh
9 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °
man
29 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Altea #iAltea #VisitAltea #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Altea
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her