Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Alta

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Norge

#Norway Rejser til Norge Norge virker måske ikke som den oplagte turistdestination, men det er nemt at komme hertil, uanset hvor man rejser fra. Landet byder på...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Alta

Nogle af de tidligste dokumenterede eksempler på moderne menneskelig civilisation kan findes i Alta, et lille samfund i hjertet af det nordlige Norge.

De første helleristninger blev opdaget for mere end 40 år siden, foreløbig er der fremkommet mere end 6000 af dem. Det er et af ​​de mest unikke UNESCO Verdensarvssteder, og Jiepmaluokta lokaliteten, kun 4 kilometer uden for Alta, er et af ​​de mest interessante frilandsmuseer i verden i dag.

At tage dig tid til at se Norges eneste forhistoriske Verdensarvssted er blot én af mange interessante ting, du kan opleve på din rejse til Alta. Her er et kig på nogle af de andre ting, dine planer kan omfatte!

En dag i Sautso-Alta Slugten er ganske mindeværdig

Selvom livet i Alta mest kredser om fiskeriet eller det lokale skiferstenbrud, er der også en intens skønhed ved regionen. Dette ses meget tydeligt første gang, at du slår blikket på Sautso-Alta Slugten. Det er den største slugt i det nordlige Europa, og den er omkring 12 km lang i det hele. Stå på kanten af slugten og stir ned i den, og så kan du sagtens være heldig at komme ansigt til ansigt med det lokale dyreliv!

Uanset om du har brug for en hurtig opstrammer, før du tager på dette eventyr, eller du blot ønsker at slappe af efter en hel dag i naturen, er et stop på Barila lige det, der skal til. Her finder du alletiders kaffe, og hvis du er i humør til en øl, kan du også få en anstændig en af dem. Med masser af eksotiske cocktails og en atmosfære, der er sjov, fræk, og ret smart, vil du opdage, at du sagtens kan more dig her.

Alta er vært for en række sjove arrangementer hele året

Det eventyr, du kan opleve i Alta, begynder i marts med fem dage med koncerter, takket være Borealis Alta. Hele arrangementet er designet til at slippe af med vinterens mørke og tristhed, så de nye årstider kan give en frisk start. Du vil kunne fordybe dig i den lokale kultur og i det hele taget more dig storartet! Europas længste hundeslædeløb, som går over 1000 km, starter også lige omkring denne festival.

Blues og Soul Festivalen skydes i gang omkring den sidste uge af maj og giver endnu en række koncerter fra nogle af landets bedste bands. Hvis du planlægger dit besøg, så det falder sammen med denne festival, og inkluderer de andre hovedattraktioner, du finder her, vil give dig den perfekte byferie, som du måske lige har brug for!

Når du er lige på falderebet i Alta, skal du sørge for at nyde det afslappede miljø i Alpha Omega, en café, der byder på en fuld bar. Højdepunktet på menuen er en rensdyr bøfsandwich, men du kan få næsten alt andet, du går og sulter efter, på cafeen. Sørg for at få en bid af deres kage, før du rejser!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Norges turistkontor

#Touristboard Norway Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Norway #visitNorway #iNorway #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Norge

#Norge #Covid19 Coronavirus status / statistik - Norge Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Norge

#Foodie Norge Foodie Video Mad i Norge På grund af sin kystlinje er fisk naturligvis en fast bestanddel af det norske køkken. Mange retter består af råvarer,...
FAQ Wiki og fakta om landet

Norge i historiebøgerne

#History Norges historie video Historie kort fortalt De første store migrationer til Norge begyndte for cirka 11.000 år siden, da Komsa, som senere skulle blive samerne, ankom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alta
clear sky
18.6 ° C
18.6 °
18.6 °
32 %
3.6kmh
0 %
ons
17 °
tors
14 °
fre
9 °
lør
5 °
søn
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ALTA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Alta #iAlta #VisitAlta #Norway #VisitNorway #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her