Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Alofi

Niue Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Niue

#Niue Rejser til Niue Niue er en lille ø beliggende i det sydlige Stillehav. Niue har også tilnavnet “The Rock” og øen har omkring 260 kvadratkilometer...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Alofi

Alofi er hovedstad i den lille ø nation, Niue. Den samlede befolkning er på mindre end 1.000 mennesker. Alofi består i princippet af to landsbyer. Den ene er sæde for regeringen, mens den anden tjener som bolig- og handelscentrum for øen.

Niue ligger bag den internationale datalinje, på trods af sin placering nær New Zealand. Det betyder, at tiden på Niue kan være en hel dag bag tiden i New Zealand. vær opmærksom på dette hvis du planlægger en rejse, bekræft alle rejsedatoer for at sikre, at der ikke er nogen problemer med forskellene.

Øen er intenst øde og fjernt beliggende, hvilket gør det til en så attraktiv destination for nogle. Isolationen giver naturligvis øen visse ressource udfordringer, men øens skønhed er der ikke noget i vejen med.

Alofi har adskillige huler og kalkstensbuer der er et besøg værd. Prøv Matapa Chasm for at snorkle og svømme, mens du er omgivet af øens berømte klipper. Liku Sea Track og Cave, langs øens østkyst, er det perfekte sted at se en solopgang. Eller prøv at besøge Talava Arches, først dokumenteret af Captain Cook.

Fisketure er også en mulighed, når man besøger Alofi, enten tæt på land eller ude til havs. Er du mere kulturelt interesseret er der vævegrupper og andre aktiviteter. Du kan naturligvis også tage en tur med din elskede mens du nyder en romantisk solopgang eller / og solnedgang. Denne smukke ø destination bør du ikke gå glip af.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Niues turistkontor

#Touristboard Niue Tourism Authority Visitor Information Centre PO Box 42 Alofi 9974 Niue Island T: (+683) 4224 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Niue #visitNiue #iNiue #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Niue
clear sky
24 ° C
24 °
24 °
94 %
3.1kmh
3 %
tirs
25 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Alofi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Alofi #iAlofi #VisitAlofi #Niue #VisitNiue #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her