Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Almeria

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Almeria

Almería ligger ved Middelhavet og blev faktisk til, fordi de små arabiske byer i området på det tidspunkt havde brug for en bedre måde at forsvare sig på.

Fæstningen, der blev bygget midt i ​​det 10. århundrede, er den næststørste muslimske fæstning i Andalusien. Gennem historien har kristne og muslimer kæmpet over den, blandt andet under det andet korstog, og arrene af disse kampe kan ses i dag, når man besøger stedet. Hvorfor bør folk besøge Almería? Regionen selv har oplevet en eksplosiv vækst i de sidste fire årtier, hvilket betyder, at der er mange muligheder for at gå på oplevelse, slappe af og bare nyde livet.

Besøg Cabo de Gata-Níjar Natur Park

Forestil dig sorte sandstrande takket være ældgammel vulkansk aktivitet. Nik genkendende til velkendte landemærker fra film som Indiana Jones-serien. Hvis du elsker at gå på opdagelse, vil du elske at besøge denne nationalpark. Fra strande og koralrev til klitter og bjerge, har du masser af miljøer at udforske og dyreliv at se! Tag en gåtur omkring salt dammen, besøg det lille samfund, der hedder San Jose, og nyd en dag i naturen, mens du går på opdagelse blandt de mange indfødte planter og væsner, der holder til i denne park. Mange hoteller i Almería tilbyder også halvdagsudflugter i parken, hvis du ikke ønsker at tage ud på eventyret alene!

Lad dig forundre over Alcazaba

Hvad historiske seværdigheder angår, er Alcazaba en af ​​de mest spektakulære, der findes i hele regionen. Med masser af haver, springvand og reservoirer i selve strukturen er den lange tur op ad trappen for at nå toppen umagen værd. Ikke alene vil du være i stand til at se meget af Almería fra toppen af ​​Alcazaba, men du vil være i stand til at gå på opdagelse på de spektakulære udendørsområder og de mange mosaikker og stier. Tag dig masser af tid og bring behagelige sko!

Spis morgenmad på Paseo

Paseo del Almería bliver ofte beskrevet som et af de smukkeste steder på planeten. Du kan nyde lange gåture ved solnedgang, en afslappet morgenmad, eller lidt tapas. Hvis du leder efter en lang række butikker at flette dig igennem og en masse trafik, vil dette ikke være stedet for dig, men hvis du elsker åbne udsigter og evnen til at bare tage dig god tid, vil du elske Paseo. Lokalt tøj, smykker og autentisk mad hvisker dit navn!

Almería er gennemsyret af historie, smuk arkitektur og fantastiske udsigter, og det vil du vide i samme øjeblik, du kaster et blik på denne utrolige by. Det, der gør Almería til noget særligt, er de mange skjulte perler, som du vil være i stand til at finde, når du rejse omkring i byen på din egen måde. Hele denne by vrimler med katedraler, moskeer, gallerier og museer, der bare venter på at blive besøgt og studeret.

Rejser til Almeria, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Almeria og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Almeria Tourist information

Plaza de la Constitución
04003, Almeria

T: +34 950 210 083

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Almeria
clear sky
22.4 ° C
22.7 °
21.4 °
59 %
1kmh
0 %
man
31 °
tirs
32 °
ons
31 °
tors
32 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Almeria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Almeria #iAlmeria #VisitAlmeria #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her