Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Alicante

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Alicante

Alicante er et kystby i Spaniens Valencia region, som menes at have været beboet i næsten hele den ​​dokumenterede moderne menneskelige historie. Omkring 1000 f.Kr. var dette samfund en integreret del af handlen i området, da både grækere og fønikere etablerede handelshavne og tilbød moderne uddannelsesmuligheder til den lokale befolkning i Alicante.

Santa Barbara Slot

Du kan gå op til Santa Barbara Slot, som blev bygget på områdets højeste punkt med udsigt over havnen. I dag kan du se hele Alicante by fra slottet, men det vil ikke være særlig sjovt at tage vandreturen på en varm dag. Tag elevatoren op til slottet og hvis du derefter ønsker at tage vandreturen, kan du tage den ned ad bakken! Der er masser af steder, hvor du kan tage fantastiske billeder, mens du også nyder en lille smagsprøve på, hvordan det var at leve i Alicante i sin tid. Du kan ikke overse, hvor slottet ligger, så sørg for at tage dig lidt tid til at besøge det, mens du er der.

Nyd Guardamar strandpromenade

Selv om det kan være en smule overfyldt, og der til tider ikke er ret meget egentlig strand at nyde, har Guardamar strand dog meget at byde på for alle. Der er klitter, der kan give dig dit eget sted at slappe af, mens et promenadeområde byder på restauranter, barer og butikker, som du kan nyde. Nyd et spil strandvolleyball på konkurrenceplan og tag derefter et par øjeblikke og nyd de mange vandhuller, der ligger i området, og som fuglene virkelig elsker. Solbad, gå på opdagelse, og tag måske endda en svømmetur… medmindre det er sæson for vandmænd!

Volvo Ocean Race Museet

Hvis du leder efter en af Alicantes uventede perler, skal du ikke lede længere end Volvo Ocean Race Museet. Det er en kapsejlads verden rundt på planetens have, der har fået mange til at kalde det den hårdeste professionelle kapsejlads, der findes i dag. Kom tæt på, hvordan sejlere kæmper mod de kolossale farvande og uhyrlige bølger, mens de konkurrerer om sejren. Det er det eneste museum dedikeret til denne utrolige kapsejlads, og mange anser det som indbegrebet af selve sporten.

Med skjulte gallerier, fantastiske museer og utrolige spisemuligheder kalder Alicante stille for at drage dig til sine kyster, så du kan more dig her. Uanset om du bare vil have chancen for at solbade under den varme sol eller udforske ældgamle civilisationer, er der et stort udvalg af aktiviteter til rådighed, når det gælder booking af din drømmeferie.

Rejser til Alicante, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Alicante og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Alicante Tourist information

C/ Cervantes 3
03002 Alicante. España
Tel: (+34)965 14 34 52

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Alicante Boutique & Luksushoteller

#Alicante Alicante Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Alicante Solen skinner hele året rundt i den charmerende spanske by...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alicante
light rain
26.7 ° C
27.3 °
26 °
83 %
0kmh
0 %
man
31 °
tirs
31 °
ons
31 °
tors
31 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Alicante
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Alicante #iAlicante #VisitAlicante #MediterráneoEnVivo #DreamingMediterraneanLive #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her