Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Algiers

Algeriet

#Algeria Rejser til Algeriet Algeriet byder besøgende på uovertrufne udforskningsmuligheder langs Middelhavets smukke kyst. Igennem historiens gang har landet udgjort en del af adskillige imperier og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Algier

Som Algeriets hovedstad har Algier mange seværdigheder, strande og kulturelle steder, der kan fylde hvilket som helst besøg i denne by. Uanset om du planlægger en weekend eller du har en længere tur i tankerne, byder denne by på et gammelt kvarter, hvor man kan gå på opdagelse, badebyer, man kan nyde, og endda et vandland, man kan få fornøjelse af.

Mange besøger først den gamle Casbah og går på opdagelse gennem den labyrint af stejle, smalle gader, der findes her. Når du finder de osmanniske paladser og de ​​skjulte perler her, vil du hurtigt opdage, hvorfor det er hovedattraktionen for mange, der besøger denne by! Når du har udforsket Casbah, er du klar til at se endnu mere af, hvad Algier har at byde på. Lad os se lidt på, hvordan du kan gøre din rejse til denne by noget særligt på enhver måde!

Kultur spiller en fremtrædende rolle i Algier

Med en overflod af religiøse steder, museer og gallerier at udforske, kan du konstant nyde at komme ansigt til ansigt med Algiers kultur. Din rejse gennem denne kultur begynder på National Museum of Antiquities, som har en af ​​de rigeste samlinger af artefakter i hele Nordafrika. Du kan finde elfenben, libyske krigertotem, og et stort udvalg af artefakter, hverdagsting der er fundet i området omkring Algier.

Når du er færdig med din rejse gennem oldtidsminderne, vil det næste logiske sted være Museum of Fine Arts. Det ligger lige på kanten af ​​Jardin d-Essai, som du også er et godt sted at udforske, hvis du har tid. Dette museum huser landets bedste samling af kunstværker og er et godt sted, hvis man bare har lyst til at læne sig tilbage og tænke.

Dit sidste stop er Museum of Popular Arts and Traditions, som du skulle tage og besøge, mens du er på tur gennem Casbah. Det er en bybeboelse fra den osmanniske periode, der følger den pågældende æras traditionelle husplan. Du vil gå gennem den kunstfærdige indgang til en indre entre, der fører til en trappe, der tager dig til museets vigtigste rum. Det er en smuk rundvisning, der vil give dig et godt glimt af kulturen i denne by.

Efter du ser dig meget om, skal du have meget at spise!

Du har et par gode valgmuligheder, hvad mad angår, mens du udforsker Algier. Den bedste er La Maison de Couscous, som er et sted, der vil servere lokalt køkken for dig uden de forhøjede turistpriser. Du kan finde mange couscous retter her, foruden nogle fantastiske suppe og kager, som du kan overveje. Du vil ikke finde mange dikkedarer, men du vil finde alletiders mad.

Hvis du er ude efter noget, der smager hjemligt, med mere af en klub atmosfære, er Brasserie de Faculties stedet, du skal besøge. Du får solid pub mad her i en mørkere atmosfære med mere af en traditionel spisestue. Der er et godt vinkort, og det er også en af ​​de eneste restauranter, der er åben om fredagen. Du kan finde den på byens hovedgade.

Med så meget at se og gøre, er Algier en smuk by, kalder dit navn. Hvis du er klar til følge denne opfordring, kan disse idéer dig med at opleve denne bys vigtigste seværdigheder under dit besøg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Algeriets turistkontor

#Touristboard Algeria Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Algeria #visitAlgeria #iAlgeria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Algier Boutique & Luksushoteller

#Algiers Algier Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Algiers
clear sky
33.9 ° C
33.9 °
33.9 °
41 %
4.6kmh
0 %
lør
33 °
søn
29 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Algiers
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Algeria #Algiers #iAlgiers #visitAlgiers #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her