Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Algeciras

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Algeciras

Den store og travle havneby Algecira ligger på vestkysten af Costa Del Sol i Spanien. Den ligger nær Costa de la Luz området og bare 15 kilometer fra Gibraltar. Med en historisk gammel bydel og smukke sandstrand, er Algeciras den ideelle base for en ferie i solen.

En strandferie i Algeciras tilbyder milevis af sandstrande. Tag til stranden, Playa Getares, der strækker sig 1,5 km langs kysten. Med brede og bløde sandstrande og sikkert, roligt vand, er Costa Del Sol perfekt til familieferier. Den populære strand Playa Rinconcillo strækker sig 3 km langs kysten og her er der mange gode steder at nyde solen uden at være generet af for mange mennesker. Den anden primære strand i Algeciras er den skønne San Garcia. Alle strandene tilbyder virkelig gode muligheder for vandsport og faciliteter i strandområdet.

Algeciras tilbyder en oplevelse af spansk historie og kultur med en historisk gammel bydel omgivet af mure og arabiske bade fra 1200-tallet. Hvorfor ikke tage en tur i det overdækkede marked i Plaza de la Palma og køb den perfekte gave at tage med hjem fra ferien i Costa Del Sol. For dem, der rejser med familien til Algeciras, er Bahia Water Park et besøg værd. Her er der rigeligt med spændende forlystelser at prøve, ligesom det er en perfekt måde at køle ned på i eftermiddagssolen. Algeciras ligger tæt på Alcornales naturparken, som du bør opleve under ferien her.

Under ferien i Costa Del Sol kan du benytte muligheden for at tage en 1 dags tur til Marokko med færgen – en førsteklasses oplevelse, hvor du rejser fra Europa til Afrika på blot 70 minutter. Du kan også tage toget til bjergbyen Ronda og opleve fantastiske udsigter. Efter en lang dag, kan du slappe af og nyde det lokale køkken i en af de gode restauranter.

Rejser til Algeciras, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Algeciras og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Algeciras

Avda. Villanueva 3
11207, Algeciras (Cádiz)

T: +34 956 581 413

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Algeciras
clear sky
24.8 ° C
24.8 °
24.8 °
83 %
1.5kmh
0 %
søn
30 °
man
28 °
tirs
28 °
ons
27 °
tors
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Algeciras
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Algeciras #iAlgeciras #VisitAlgeciras #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her