Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#AlfazDelPi

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Alfaz del Pi

For en rolig, mere traditionel spansk ferie, tag til Alfaz del Pi. Det er en smuk by der ligger nord for Benidorm på Costa Blanca. Dette maleriske feriested ligger lidt inde i landet og giver en ægte følelse af spansk tradition og kultur. Byen er et mere støjsvagt alternativ til de nærliggende feriesteder og er en idyllisk ramme om en romantisk ferie.

En badeferie i Alfaz del Pi er på den attraktive strand i Albir, en kort bustur fra bymidten i Alfaz del Pi. Denne rene blåt flag strand er en ideel for sjov på en familieferie, med gode faciliteter, legepladser for børn og vandsport såsom: windsurfing, vandski og parasailing.

For en mere livlig atmosfære og med fremragende faciliteter kan du tage til den travle strand i Benidorm, som har mange restauranter og caféer samt legepladser til børn, perfekt til en sjov dag i solen.

I Alfaz del Pi kan du hygge dig i bymidten og se San Jose kirken eller gå over den romerske bro over floden til de romerske ruiner nær stranden. Casa de Cultura er også et besøg værd på din ferie i Alfaz del Pi og er et godt sted at se nogle af de lokale udstillinger og koncerter. På din Costa Blanca ferie kan du besøge havparken Aqualandia, et af de største vandlande i Europa og Terra Mitica, den største forlystelsespark i Spanien.

Hvorfor ikke leje en bil og udforske kysten eller køre ind i landet for at se bjerglandsbyen Guadalest og stoppe ved en af ​​de lokale vinmarker for tiltrængte forsyninger af fantastisk god lokal vin. For de aktive typer er der et fremragende sportscenter, og der er masser af golf muligheder i området, hvis du vil forbedre dit handicap på din ferie til Alfaz del Pi.

Rejser til Alfaz del Pi, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Alfaz del Pi og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Alfaz del Pi

C/ Federico García Lorca 11
03580, L´ Alfàs Del Pi (Alicante)

T: +34 965 888 265

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alicante
clear sky
29.3 ° C
30.5 °
27.9 °
55 %
3.6kmh
0 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °
man
29 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AlfazDelPi #iAlfazDelPi #VisitAlfazDelPi #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AlfazDelPi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her