Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Alexandria

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Alexandria

Alexandria er den ideelle destination hvis du vil på en historisk og kulturel oplevelse til Egypten. Også kendt som ‘Middelhavets perle’, var dette engang hovedstaden i Egypten. Hvis man vil på den ultimative ferie ved kysten med vintage glamour, vælg Alexandria og du bliver ikke skuffet!

Ferien i Alexandria bør ‘starte ved Corniche, langs dette område er der fantastiske hvide sandstrande og havet er varmt og inviterende. Tag til Stanley strand eller Montazah strand og Ma’amoura, som har masser af plads til at slappe af og nyde solen på ferien. Hvis man kan lide tradition, skal man prøve stranden ved Abu Qir, som er en lille fiskerlandsby, hvor man virkelig kan slappe af. Her kan man solbade, bade og fiske samt smage på de friske fisk til frokost – en rigtig god måde at tilbringe familieferien på i Alexandria.

Dette er den ideelle base, hvorfra man kan opdage det magiske Egypten. Hvis man vil mærke lidt af den egyptiske kultur, tag til een af de lokale bazarer og prut om prisen på den perfekte gave eller souvenir. Hvis man er interesseret i sightseeing, er du på den helt rigtige ferie: Alexandria har masser af historiske seværdigheder, såsom Kom el Shoqafa’s Katakomber, Pompey’s Søjle og Det Romerske Amfiteater, Alexandria Cisterner og Anfushi gravene. Så glem ikke kameraet!

Eller man kan tage muligheden for at komme lidt længere væk til Cairo og tage børnene med på Cairo Museum eller besøge Giza pyramiderne, som er en essentiel seværdighed. Det er også værd at følge mængden til Luxor og de berømte ruiner ved Karnak Tempel, Luxor Tempel og Kongerne og Dronningernes Dal. Glem heller ikke at se Tutankhamun’s grav på turen til Luxor. Den blev opdaget for over 100 år siden og er altid populær hos de besøgende.

De eventyrlystne feriegæster kan også tage på en kameltur eller prøve ballonflyvning over ørkenen og udforske Egypten endnu mere. Ellers kan man tage en båd ned ad Nilen, hvis man vil nyde omgivelserne lidt mere langsomt, eller man kan leje en felucca båd. Efter en lang dag, kan man læne sig tilbage og slappe af i restauranterne, der er langs Corniche og se solen gå ned over Middelhavet. Skønt!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Alexandria Tourist Information

288 st., from Zaki Ragab St.
Smouha, Alexandria

T: +20 (03) 4225327

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alexandria
clear sky
26.7 ° C
26.7 °
26.7 °
63 %
7kmh
0 %
lør
28 °
søn
28 °
man
29 °
tirs
30 °
ons
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Alexandria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Alexandria #iAlexandria #visitAlexandria #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her