Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Alcudia

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Alcudia

Alcúdia ligger på De Baleariske Øer og er en af de vigtigste turistcentre i Mallorca. Det er et familievenligt rejsemål, der lover masser af smukt solskin, tid på stranden, og chancen for at gå på opdagelse.

Romerne brugte Alcúdia som hovedkvarter og de 14 kilometer strand blev brugt til at hjælpe dem lande på øen, da de erobrede den. Materialerne på øen kunne bruges til at producere eksklusivt tøj, som kun de mest eksklusive adelsmænd i Rom gik i på det tidspunkt.

Efter Roms fald, bekæmpede Alcúdia i århundreder pirater og andre angribere så meget, at byen næsten blev opgivet. Efter man fik bygget en havn og begyndte at lægge vægt på turismen i 1920, var byen dog i stand til at komme sig, og i dag er den et vidunderligt sted at tage på ferie.

Udforsk det gamle Alcudia på en afslappet gåtur

Hvad gør en gammel bydel god at besøge? For mange betyder det at kunne finde en række skjulte perler, der vil tilfredsstille manien for at gå på indkøb. I Alcudia er det ikke shopping, at du vil være på jagt efter, men en lille favorit restaurant. Old Town Alcudia er berømt for antallet af små restauranter, der har til huse i de ældste dele af byen, og de udendørs siddepladser sætter dig lige ud i fodtrafikken blandt andre, der er på jagt efter det samme som dig.

Når du har fået et godt måltid, er det tiden at begynde at udforske resten af det, byen har at byde på. Der er en mur i den gamle by fra det 14. århundrede, som du kan klatre op ovenpå, og du kan næsten gå hele byen rundt på den mur, så omfattende er den. Hvis du elsker ruiner, så ligger der en romersk by lige uden for murene, lige foran St. Jaume kirken.

Kirken selv er et vidunderligt sted at besøge, hvis du søger efter en periode med fred og ro, der ikke involverer stranden. Kongen af Mallorca indviede jord til denne religiøse bygning i 1302 og den er dedikeret til Saint Kristus, som menes at have svedt både vand og blod i en af hulerne, der er lige uden for byen. Det vigtigste alter blev restaureret i 2007 for at fejre 500-året for denne begivenhed.

Kom ud på vandet og mor dig!

Med 14 kilometer velplejet strand at nyde er der masser af muligheder for at solbade i Alcudia. Det er dog ikke det eneste sjov, man kan have der, for der er en række små strande og bugter, der er mere skjult fra de typiske turiststeder. Få fat i noget snorkling gear for at få glæde af det klare vand, når du vil ud og udforske kysten. Stranden grænser også op til Playa de Muro, hvor der er en række muligheder for at se på fugle.

Hvis du tilfældigvis er i Alcúdia i juli, så kan du godt glæde dig. St. Jaume Festivalen er en 9-dages festival, der omfatter en række arrangementer. En nat klæder alle sig ud som romere. Der er koncerter inden for de gamle mure, sportsturneringer, og byen er festligt pyntet til arrangementet.

Rejser til Alcudia, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Alcudia og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Alcudia Tourist information

Passeig de Pere Ventayol, s/n
07400 Alcúdia

T: +34 971 54 90 22

www: Website Link

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Alcudia Boutique & Luksushoteller

#Alcudia Alcudia Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Alcudia Det store feriested Alcudia ligger på den nordøstlige kyst af...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alcúdia
clear sky
26.9 ° C
27.9 °
26.5 °
66 %
0.5kmh
2 %
man
31 °
tirs
31 °
ons
32 °
tors
32 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Alcudia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Alcudia #iAlcudia #VisitAlcudia #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her