Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Albuquerque

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Albuquerque

Hvis du altid har elsket kulturen i det sydvestlige USA og ønsker at udforske den grundigt, er der ikke noget bedre sted at tage på ferie end Albuquerque. Denne smukke by nyder over 300 solskinsdage om året, hvilket gør det til det helt perfekte sted at gå på opdagelse udendørs.

Albuquerque ligger i en højtliggende ørken, så du vil finde, at der konstant er pinje og salvie i luften. Tilbring en dag med at købe indianske smykker, der er lavet med lokal turkis, opleve et eventyr i en luftballon, eller holde benene på jorden og nyde de mange spaer, golfbaner og andre fritidstilbud for en dejlig, afslappende ferie.

Der afholdes flere festivaler og begivenheder i Albuquerque i årets løb, og de har hver især noget særligt at byde på under besøget. Harvest Wine Festival, som afholdes i den første uge af september, giver dig mulighed for at smage på over 100 forskellige lokale vine. Senere i september bringer Old Town Salsa Fiesta musikken og krydderiet fra den lokale kultur, hvilket er en fantastisk street oplevelse.

Der er flere begivenheder, der fokuserer på øl, baseball og filmudstillinger. Husk også at besøge grøntmarkedet midt i byen under dit ophold. Du vil også finde over 100 kunstgallerier, studioer og museer, der venter på dig i Albuquerque, drevet af et af USA’s ældste programmer for offentlig kunst. Dette komplementerer de forskellige former for natteliv, herunder 24/7 kasinoer, flere klubber og masser af barer, du kan nyde.

Der er ingen tvivl om det. Hvis du drejer til venstre ved Albuquerque vil du få en dejlig ferieoplevelse. Det er virkelig en af USA’s ikke-så-skjulte perler.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

New Mexico Tourism

New Mexico Tourism Department

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Albuquerque
few clouds
26.8 ° C
30.2 °
23.6 °
48 %
0.5kmh
20 %
tors
33 °
fre
31 °
lør
32 °
søn
31 °
man
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Albuquerque
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Albuquerque #iAlbuquerque #VisitAlbuquerque #NewMexico #VisitNewMexico #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her