Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Albir

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Albir

Albir ligger på Costa Blanca og er et populært turistmål på grund af sine mange smukke strande og udsigter. Byen lå først i en grænseregion i hjertet af et religiøst krigsområde, og de første indbyggere i Albir måtte befæste deres by mod de mange pirater, der ville rasere kysten på en næsten regelmæssig basis.

Selve byen blev oprindeligt grundlagt på grund af minedrift og landbrug, men da disse økonomier forsvandt, flyttede store dele af befolkningen til Sydamerika. Det er kun inden for de sidste 30-40 år, at folk har genopdaget Albirs skønhed.

Der er ingen adgang for biler ved fyrtårnet i Albir, så din eneste mulighed er at gå, hvis du ønsker at benytte dig af de smukke udsigter, fyret byder på. Du skal huske at medbringe dit kamera, for udsigten over Costa Blanca vil være opsigtsvækkende! Selve gåturen er omkring en time hver vej, så sørg for at tage nogle komfortable sko på til vandreturen. Det er hovedsagelig en let skråning, så hvis du kan presse på gennem stejlheden i begyndelsen af stien, vil du blive belønnet! Nyd turen, nyd udsigten, og mor dig godt med at gå på opdagelse!

Kan du lide at race gokarts? Måske har du lyst til at tilbringe en varm eftermiddag på en badeanstalt? Kunne du tænke dig at deltage i en mindeværdig runde golf? Du kan gøre alt dette og meget mere, når du tager en tur til Albir. Selve økonomien er fokuseret på at sørge for, at du morer dig godt, så du er velkommen til at gå på indkøb, slappe af og nyde en forlystelsespark! Tag en safari, udforsk ældgamle civilisationer, eller gå blot på indkøb i nogle af dine yndlingsbutikker. Hvis en aktivitet vil hjælpe dig til at slappe af, er der gode chancer for, at Albir kan tilbyde dig hvad end, det er, på et verdensklasses niveau!

Uanset om du bare ønsker at tilbringe en dag på vandet eller du hellere vil tilbringe dagen med at udforske landjorden, findes der masser af skræddersyede udflugter, der kan hjælpe dig med at udforske alt, hvad Albir kan byde på. Der er halvdags- og heldagsmuligheder til rådighed for dig, alt efter dine præferencer, der spænder fra at køre i en jeep til en hel dag på hesteryg. Nogle udflugtsgrupper tilbyder frokoster og middage med deres billetpakker. Hvis du virkelig vil opleve alt, hvad Albir har at byde på, er en udflugt efter dine personlige præferencer absolut den rigtige vej frem!

Rejser til Albir, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Albir og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Albir

Passeig de les Estreles 2
03581 L’alfàs del Pi

T: +34 966 867 022

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alicante
clear sky
29.3 ° C
30.5 °
27.9 °
55 %
3.6kmh
0 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °
man
29 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Albir #iAlbir #VisitAlbir #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Albir
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her